- Hoteldeals bekijken
- Gratis wifi
- Restaurant
- Roomservice
- Bar/lounge
Minder weergevenPerfect als je (last-minute) goedkoop wilt overnachten. De kamers zijn eenvoudig ingericht met optimaal gebruik van de kleine ruimte.
Verwacht geen comfort of luxe.
Het enige wat tegenviel is de 12 euro parkeerkosten, voor een hotel in een buitengebied is dit veel.
Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat leuk dat alles voor u naar wens was! Onze excuses dat u de parking wat aan de prijzige kant vond. Onze ervaring is echter dat gasten een prettiger verblijf hebben in de wetenschap dat de parking auto veilig en bewaakt geparkeerd staat. We hopen verder dat u goed heeft geslapen en met plezier aan uw verblijf terugdenkt.
Vriendelijke groeten,
Karim HarakƩ, General Manager
We hebben 1 nacht geslapen omdat we via vliegveld Zaventem op vakantie gingen. Ongelooflijk scherpe prijs voor een prima schone kamer. Ook nog een gratis shutle naar de luchthaven! We kunnen dit budget hotel zeker aanbevelen! Restaurant is echt stukken minder; zeer eenvoudig. Verder helemaal top!
ligt op zelfde terrein als ander ibis hotel waar gelukkig wel een bar en restaurant is, want dit ibis budget heeft er geen. wel ontbijtruimte. parkingplaats 12 euro per dag. garage kost 20 euro per dag.
Beste Veerle,
bedankt voor uw beoordeling en review.
Het verheugt ons dat u tevreden was over de hygiƫne.
We beschikken inderdaad niet over een bar of restaurant, maar u kan zeker gebruik maken van de faciliteiten van het ibis hotel.
Hopelijk mogen we u een volgende keer nog eens ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Susanne van de Vinne, General Manager
Zeer verzorgde kamer, ideaal om te slapen voor 1 nacht, net voor je op reis vertrekt. Wel wat lawaai op de gang. Zeer dunne muren. Ook de douche is wat klein. Personeel was beleefd. Maar daar bleef het ook bij.
Beste gast,
Bedankt voor uw reactie.
Het doet ons plezier dat u genoten heeft van onze comfortabele kamers. Wel jammer dat u last had van gehorigheid. Indien dat van andere gasten komt mag u altijd de receptie hierover aanspreken. Uw opmerking over de douche nemen we ook mee. Een volgende keer staan we alvast graag weer voor u klaar!
Vriendelijke groet,
Susanne van de Vinne, General Manager
Zeer nette en verzorgde kamer met dubbelbed en badkamer met douche aan een zeer lage prijs. Gratis shuttle van en naar de luchthaven. Automaat in de hall voor koffie en drankjes. Een aanrader, zeker voor prijs/kwaliteit.