Priceline
Vio.com
Trip.com
Beoordeeld op 5 juni 2023

Hotel voldoet aan hoge kwaliteit van personeel, restaurant en slaapkamers. Er ontbreekt echter wel een zwembad en sauna voor alle gasten! Ontbijt is perfect! Personeel is ook super vriendelijk! Ik heb genoten van mijn verblijf!

Datum van verblijf: juni 2023
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2023

Hey Linoy C,

Het is geweldig om te horen dat ons hotel je zo'n goede indruk heeft gegeven! Ons team zal blij zijn te horen dat hun harde werk geapprecieerd wordt!

We begrijpen dat een sauna en zwembad leuke extra's kunnen zijn, maar gezien we voornamelijk een zakenhotel zijn met een ligging vlakbij de luchthaven, zijn deze faciliteiten momenteel niet echt een noodzaak.

Misschien een project voor de toekomst, wie weet ;)

We hopen je hier snel weer te zien!

Beoordeeld op 4 juni 2023

Super fijn hotel, op een prima locatie.
Fijne ruime executive kamer, waaraan niets ontbrak. Er was een heerlijk ontbijt, met een redelijk aanbod.
Vriendelijk personeel, werd goed ontvangen en geholpen.

Datum van verblijf: juni 2023

Bedankt voor je vriendelijke woorden, jmhoffland. Het is ons een plezier om onze gasten de best mogelijke service te bieden, en we zijn blij dat deze toewijding tot uiting kwam tijdens je verblijf!

We kijken uit naar de volgende keer dat we je weer van dienst kunnen zijn.
We wensen je een prachtige dag!

Beoordeeld op 1 juni 2023

Hier geboekt vanwege de lokatie nabij vliegveld en “gratis” parkeren - park fly accomodaties. Het diner in restaurant werd lauw gereserveerd; na retour sturen naar keuken wel warme gerechten gekregen, echter zonder excuus geserveerd. Jammer!

Datum van verblijf: mei 2023
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2023

Dag Xandratenkley,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring.

Het spijt ons te lezen dat je ervaring tijdens het diner niet zo soepel verliep als het zou moeten en we zullen dit zeker opnemen met de verantwoordelijke manager.

We willen je ervan verzekeren dat je constructieve feedback niet onopgemerkt blijft. Nogmaals bedankt voor je eerlijke beoordeling!

We hopen je hier snel weer te mogen verwelkomen,

Beoordeeld op 24 mei 2023

Betere opleiding van stagiairs nodig. Door de onwetendheid bij het inchecken konden we bij terugkeer (geboekt met Park-Sleep-Fly) haast niet terug bij onze auto. Men was niet op de hoogte dat er op zondag geen shuttle was.

Datum van verblijf: mei 2023
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2023

Beste casteleynp2023,

Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van onze service niet aan je verwachtingen voldeed. Onze stagiaires doen elke dag hun best om bij te leren, we zullen je opmerkingen dan ook intern bespreken.

Onze shuttle service rijdt op zondag, van 03:30 tot 08:50. In de namiddag kunnen we een taxi regelen tegen een gereduceerd tarief.

Wij hopen je in de nabije toekomst nogmaals te mogen verwelkomen om je te overtuigen van onze kwalitatieve service!

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 15 mei 2023

erg onaangename fout om midden in de nacht een bezette kamer toegewezen te krijgen, kamer was foor ander stel bezet, receptie schrok echt, maar kwaad was geschied, volgende kamer en behulpzaamheid om op te lossen moesten we allemaal zelf doen

Datum van verblijf: mei 2023
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2023

Beste akaba5,

Bedankt dat u uw ervaring onder onze aandacht heeft gebracht. Dit weerspiegelt niet de gezellige en comfortabele sfeer die wij nastreven bij Van der Valk Brussels Airport. Wij nemen echter de volledige verantwoordelijkheid voor de fout en bieden onze oprechte excuses aan voor het veroorzaakte ongemak.

Zou u de details van uw verblijf per e-mail kunnen doorgeven aan irem.yilmaz@brussels.valk.com, zodat ik een interne follow-up kan doen bij de receptie om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt?

Ik hoop dat uw recente ervaring bij ons geen afbreuk heeft gedaan aan het vertrouwen in Van der Valk. Hopelijk wilt u ons in de toekomst nogmaals een kans geven om u te overtuigen van onze gastvrije service.

Vriendelijke groeten,