US$Ā 101
Expedia.comUS$Ā 98
PricelineUS$Ā 87
TravelocityUS$Ā 98
Beoordeeld op 2 januari 2023

Geen vers geperst fruitsap en cava meer bij ontbijt. Alles staat ver uit elkaar en minder keuze dan vorige jaren. Kerst buffet wordt te snel afgeruimd. Geen frisdrank meer op kamer. Online checkin gedaan en minder validen kamer gekregen die volledig onder water liep na douchen.

Beoordeeld op 2 januari 2023

Ik heb verschrikkelijk geslapen. Confort van het bed was niet goed, ik en mijn parter hebben niet geslapen. Bed is veel te hard. Check in gaat pas vanaf 15 uur. En je moet er om 11u al uit. En de kamer was te duur voor wat het was

Beoordeeld op 2 januari 2023

een suite geboekt voor stoomcabine en bubbelbad, die echter niet werkte. voor oudejaarsnacht hadden we een suite geboekt. Spijtig genoeg werkte geen van de toestellen die tot de suite behoorde. de stoomcabine deed het helemaal niet, en het bubbelbad maakte wat lawaai en vertoonde kleine stromen in het water. dus zeker niet hetgene wat je verwacht.

Beoordeeld op 2 januari 2023

Heerlijk verbleven in de suite, de kamer was ruim met een mooi bubbelbad en stoomcabine, zeker voor herhaling vatbaar, altijd erg tevreden over de service bij van der valk, de kamers zijn ruim en groot

Beoordeeld op 19 december 2022

het eten bij het ontbijt was echt heel goed veel keus ,maar de taxibus was echt niks die kwam niet opdagen bij de airport en dus extra kosten gehad en op zondag ging die alleen maar tot 8.30 dat is echt niks dan zijn de gasten nog aan het eten en verder ging die niet op zondag en op de kamer hadden we lauw water met douchen dat was niet echt fijn.