Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Attent personeel”
Beoordeling van De Deen

De Deen
Geclassificeerd als nr. 25 van 169 Restaurants in Genk
Gegevens restaurant
3 januari 2020 beoordeeld

30-12 gegeten; zag er prima uit qua hoeveelheid, maar het vlees was al een beetje teveel afgekoeld.
Doorgegven en teruggenomen en daarna was het heerlijk.
Na afloop werd excuses voor het ongemak aangeboden en een kopje koffie.
daarom zeg ik ; het is heel goed vertoeven hier.
dankjewel.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 50-brasiL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (62)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 62 beoordelingen

27 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk ontvangen. Lekker eten, rekening gehouden met de gevraagde aanpassingen, ongeacht de drukte. En bovenal, supervriendelijke bediening.

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank liludane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kom geregeld hier iets eten en een glaasje drinken: altijd lekker, goede suggesties, aanpassingen zijn nooit moeilijk, fijne sfeer, netjes en heel vriendelijke bediening! In de zomer een super fijn terras.
Dikke aanrader als je lekker wil eten in Genk centrum! Gevestigde waarde.

Datum van bezoek: oktober 2019
1  Bedank lk230380
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld

De zaak is groter dan men op heet eerste zicht van buitenaf vaststelt. Omdat het al laat op de middag was, bestelde ik de aangekondigde dagsoep aan 12 € (nogal duur voor een soep). Het onthaal was vriendelijk, maar ik kreeg wel een andere soep (bloemkoolsoep) dan deze die werd vermeld. Dit misverstand werd.zonder omhaal rechtgezet en een grote kom werd me aangeboden. Dit was wel een volledige maaltijd.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank HUGO V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst door de patroon gehad
Eten was subliem en ruim voldoende
De moeite om zeker s terug te gaan
Prijs- kwaliteit top
Leuke locatie in centrum van Genk

Datum van bezoek: december 2019
Bedank 262lievenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Deen bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In De Deen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.