Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Genk
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gastronomische Italiaan”
Beoordeling van Ristorante La Botte

Ristorante La Botte
Geclassificeerd als nr. 1 van 198 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 39
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld

Wij rijden een uur en dertig minuten om bij Peppe en Gaspare te komen. Zeer lekker en fantastische wijnen. De bediening is bovendien van de bovenste plank. Spijtig dat de afstand zo groot is, anders zouden we elke maand zeker een keer gaan.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 2014vdt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (578)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 578 beoordelingen

31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nooit meegemaakt, de chef komt persoonlijk welkom zeggen en een praatje slaan in het Italiaans! Authentieke Siciliaanse gemoedelijkheid en een ultra-verfijnde keuken. Wat een belevenis... Bravo Peppe e squadra! Torniamo, certo! A presto!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank LDelcourt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld

Typisch Italiaans restaurant, drukke maar gezellige bedoening, personeel dat hard werkt maar telkens met de glimlach en nooit verlegen zit om uitleg of hulp te bieden.Ook aandacht aan details is hier belangrijk, vrouwen krijgen een bankje om de handtas op te zetten, zodat deze niet vuil wordt op de grond, chef Peppe zelf die je welkom komt heten aan tafel, Gaspare die graag eens een grapje uithaalt en zeker de rest van het fijne personeel niet te vergeten.
Wij komen elk jaar minstens 1 keer naar Genk, speciaal om te komen eten bij Peppe in La Botte en de vrienden die we meenemen willen steevast elk jaar opnieuw terug meegaan.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank reisfan666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2019 beoordeeld

Wij komen ongeveer jaarlijks een keertje, als we eens iets te vieren hebben. Persoonlijk vind ik het niet goedkoop maar wel zeer kwaliteitsvol en dan nemen we ook meteen 3 gangen. Nog nooit teleurgesteld geweest!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kathleenplmrs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Daar ons hotel in dezelfde straat lag was het van zelfsprekend dat we La Botte eens gingen aandoen! Heel familiale verwelkoming ( wat ook een italiaander typeert). Pepe kan het uitleggen op tv maar hij kan er toch wel wat van !!!! Hele mooie borden.. dit at ik nog niet in een Italiaans restaurant!! Proficiat! Heel verrassend!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank sabineDB68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante La Botte bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Ristorante La Botte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding