Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afhaal gedaan voor 4 personen.”

De Griekse Frituur - O Geros
Geclassificeerd als nr. 4 van 169 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 24
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: De Griekse Frituur - O Geros Een familiezaak sinds 1974 De 3de generatie mee aan het roer. Gepassioneerd door lekker eten en Griekse gastvrijheid. Voel je hier thuis bij deze Grieks - Belgische familie.
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Afhaal gedaan voor 4 personen. Lekkere gyros! Vriendelijke familie die samen werken in hun zaak! Veel keuze!

Datum van bezoek: november 2020
Bedank VR46G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (321)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 321 beoordelingen

8 oktober 2020 beoordeeld

Heel vriendelijke bediening, enorm coronaproof en echt heel lekker!
De ribbetjes zijn echt een aanrader, ze vallen zo van het bot, lekker zacht!

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank lottet675
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2020 beoordeeld

Wij regelmatig eten bij O Geros en zijn nog nooit teleur gesteld geweest,
Gisteravond namen we de suggesties een voltreffer. het eten was echt top net zoals de bediening. Het is een echt top team; je ziet dat ze het restaurant runnen met hart en ziel.
Ze zullen ons er nog veel zien! Bedankt voor de zeer fijne avond!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AnnD2034
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben heerlijk gegeten (veggie pita met frietjes en solomenu vis), de drankjes smaakten zeker ook (eigen gin) en de bediening was heel vlot en vriendelijk, zoals we dat van Limburg gewoon zijn. Aanrader dus!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank EvyLaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2020 beoordeeld

21 augustus 17.00 uur zijn wij friet gyros gaan eten.
Sorry, 1/3 van de frieten was keihard.
Wij hadden er mayonaise bij genomen 1.6 euro pp niet normaal vind ik.
Bestelde 1/2 liter bruis water. kreeg een fles met hersluitbare stop eigen gemaakt bruiswater 4 euro voor 'n flesje van 0,5 l.
Heb deze geweigerd 2 kleine flesjes Chaudfontaine genomen.
Deze zaak is niet meer wat het geweest is.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Teej00W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Griekse Frituur - O Geros bekeken, bekeken ook

 
Genk, Limburg Province
 

In De Griekse Frituur - O Geros geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.