Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“San Martino Genk”
Beoordeling van Shakerato

Shakerato
Geclassificeerd als nr. 13 van 168 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 42
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
5 juli 2020 beoordeeld

Toppie Danilo Daniela.
Heerlijk eten, hemels terras!
Wij kom snel terug.

Siete tesori!
❤❤

Anneke en Willy
Jullie fans.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Ukrqine3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (199)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 199 beoordelingen

20 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

NIEMAND(!!) van het personeel draagt mondbescherming en dit in volle Corona tijd.. Echte superverspreiders, spelen met het leven van hun klanten. Niet-te-begrijpen!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank MichkeS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2020 beoordeeld

Met social deal gaan eten. Reservatie was aangenomen. Tot dat we er aan kwamen werden we geweigerd omdat het te druk was. Bedankt Om de avond te vergallen. Mij zien ze daar nooit meer.

Datum van bezoek: juli 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank dirkvb1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2020 beoordeeld

tis een supergezellige plek en er is zeer vriendelijke bediening! ook moet je niet te lang wachten voor het eten en is er een leuke sfeer.

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank dilaradegirmenci61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2020 beoordeeld

buiten was het aangenaam vertoeven.
Toen ik naar binnen ging voor toiletbezoek viel me wel op dat de toiletgeur redelijk fel aanwezig was in de zaak...

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank bartslegers66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Shakerato bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Shakerato geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.