Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Op aanraden gaan dineren.”
Beoordeling van Orestis - Greek Cuisine

Orestis - Greek Cuisine
Geclassificeerd als nr. 29 van 169 Restaurants in Genk
Gegevens restaurant
14 februari 2020 beoordeeld

Op aanraden van een kennis gaan eten bij Orestis. Helemaal geen spijt van. zoals men ons verteld had was het eten heel lekker. We hebben de Griekse tafel besteld, een volledig menu in kleine verschillende porties. Wordt opgediend in 2 gangen. Het eerste gedeelte vis, het tweede vlees. Alles volledig in orde en voldoende. We gaan zeker nog terug.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (33)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 33 beoordelingen

24 januari 2020 beoordeeld

Ben niet zo een fan van grieks eten, maar mijn partner bleef zeuren en beweerde dat dit een leuke plek was. HIj had gelijk, allemaal in tapas vorm ipv op ander plaatsen alles op een grote schotel met overdaad. Kleine verschillende gerechtjes, en allemaal even lekker. verfijnd grieks, en hier kom ik graag terug. vriendelijke bediening. topzaak

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank martinen185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld

Als je niet louter gaat voor de souvlaki maar wat meer van de Griekse keuken wil leren kennen moet je hier zijn. Steeds goed verzorgde keuken met ook gerechten zoals octopus enz. Gezellig interieur en in de zomer een mooi terras achter het restaurant.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank levensgenieter10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2019 beoordeeld

BESCHAMEND!! het stoofpotje werd vervangen door zwartgeblakerde zoete paprika en plat gekookte aubergine gevuld met koude tomatensalade.
Omdat dit gerecht écht niet voldeed werd de kok erbij gevraagd. Deze gooide zich bijna letterlijk op de tafel en zei dat in Griekenland okra op dit moment seizoensgebonden was. Ze was onbeleefd, zo niet onbeschoft in haar reactie op onze beleefde opmerkingen.
De rekening bleek ook niet correct en bij het buitengaan kreeg ik, als vegetarische klant, een onbeschofte sneer: ik was de onvriendelijke, onbeleefde, ontevreden klant! En dit nadat ik zei dat de bediening door de jonge vrouw wél correct was.
Op deze manier behandel je je klanten niet, zelfs niet als je denkt dat je service of je maaltijd correct is.
Mijn tafelgenoten, we waren met 6, waren even verontwaardigd over hoe ik te woord gestaan werd.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Pioneer506236
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2019 beoordeeld

Zeer lekkere Griekse keuken
top vrouwelijke chef in de keuken
vlotte bediening
leuk tuinterras, verse producten , goede wijnen

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Ludo G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Orestis - Greek Cuisine bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
 

In Orestis - Greek Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.