Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Thais restaurant”
Beoordeling van Thais Restaurant KhamPhet

Thais Restaurant KhamPhet
Geclassificeerd als nr. 29 van 169 Restaurants in Genk
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld

We hebben voor de 2 de maal afgehaald bij dit Thaise restaurant zeer vriendelijke en vlotte bediening. Vers en lekker. Zeker voor herhaling.
Groetjes Anne-Marie en Cor

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank AnneMarieCor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 27 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld

Een geweldige service, op en top lekker eten met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor sushi ! Zowel take away als ter plaatste is het altijd heerlijk ! Echt een topzaak

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank Nickywolfss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2021 beoordeeld

Al voor de 3x afgehaald! Zó lekker, vers en mooi verzorgd! Zelfs de kinderen zijn fan!
De thaise keuken verast ons iedere keer opnieuw!
Jammer om sommige reviews hier te lezen want ik kan beamen dat dit zeker niet klopt. Alles was nog lekker warm, de loempia’s groot, vers en overdreven lekker! We hebben al veel verschillende dingen geprobeerd van de kaart en telkens proeven we iets nieuws én lekker.
Doe zo voort! En hopelijk mogen jullie snel terug openen dan komen we zeker langs om ook te genieten van jullie gastvrijheid!

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank GezinMet2kids
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2021 beoordeeld

Heel lekker gegeten, alles heel vers en goed verpakt!
Zowel ter plaatse eten als take away een aanrader.
Wij zijn fan

Datum van bezoek: januari 2021
Bedank Esthervgastel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende bediening en heel gevarieerde lekkere Thaise keuken.
Zijn al vaker komen eten & gaan zeker nog vaker komen.
Super!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Siriwimonnjinn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Thais Restaurant KhamPhet bekeken, bekeken ook

 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Thais Restaurant KhamPhet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.