Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een ontdekking! ”
Beoordeling van Soul Kitch'n

Soul Kitch'n
Geclassificeerd als nr. 11 van 169 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 18
Gegevens restaurant
4 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Via Trip Advisor werd onze nieuwsgierigheid gewekt en wat zijn we daar blij om! Frisse voorgerechtjes, elk een bord pasta om duimen en vingers bij af te likken en tot slot een heerlijke tartufo nero. Tussendoor was het even wachten, maar in dit gezellige zaakje heeft dat op geen enkel moment gestoord. Misschien zullen we onze (jonge) kinderen daardoor niet snel meebrengen, omdat het voor hen best allemaal niet te lang duurt. Toen de rekening arriveerde, waren we nog eens positief verrast. Hier komen we zeker nog terug!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Marie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 46 beoordelingen

22 juni 2020 beoordeeld

Eten gaan bij Leandro is zeker een aanrader , niks is teveel alles kan de sfeer is huiselijk en telkens hebben wij genoten van het eten doe zo verder

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank fabiod3619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2020 beoordeeld

zeer goed gegeten in deze gezellige zaak. Het menu is zeer gevarieerd en de bediening was snel. Je merkt meteen dat elk gerecht met liefde wordt klaargemaakt. Ik kom zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank Jonasthys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel. Suggesties zijn altijd top. Lekker en vernieuwend.
Leuke inrichting ook je voelt je even ergens anders.

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank BenneC3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom er wel vaker. Leuke en knappe bediening. En heerlijk eerlijk eten. 'eten wat de pot schaft' op restaurant gaan was nog nooit zo (keuze)stressloos geweest. Heerlijke prosecco en mooi interieur. Voelt altijd een beetje thuiskomen. Je voelt de goede connectie tussen moeder en zoon die heerlijke gerechtjes de keuken uit toveren. ZEER ZEKER een aanrader voor een snelle hap, of een uitgebreid avondje tafelen! Prijzen zijn absoluut niet te duur voor al dat top eten (en drank) op uw bord. Ik kom zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank tercaat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Soul Kitch'n bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Soul Kitch'n geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.