Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snelle lunch aan de voet van het stadhuis.”
Beoordeling van Krok

Krok
Geclassificeerd als nr. 15 van 169 Restaurants in Genk
Gegevens restaurant
19 juli 2020 beoordeeld

Gezellig lunchen aan de voet van het stadhuis. Je bestelt door de QR code te scannen en betaalt ook met je smartphone.
De kroks waren verrassend maar over heerlijk. Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank katelijnej1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (60)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 60 beoordelingen

10 februari 2020 beoordeeld

Leuke zaak voor een kleine hap. De gerechten zijn mooi gepresenteerd op een houten snijplank met bakpapier. De smaken zitten goed.

Omwille van de hoge verwachting kwamen we toch ietwat teleurgesteld en met honger naar buiten. De porties zijn vrij klein en goed aan de prijs. Met 4 man zit je snel boven de 50 euro, en dan heb je uiteindelijk (te weinig) boterhammen gegeten.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Peter_Baerten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2020 beoordeeld

Wie dacht hier een goede en gewone croque monsieur te eten, komt aan zijn trekken. Maar ga vooral ook eens proeven van de verschillende speciale krokbereidingen. Origineel en lekker! (en loop vooraf of nadien eens binnen in de Genkse Bibliotheek, een van de mooiste van Vlaanderen)

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank F D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2020 beoordeeld

De glutenvrije opties van de kaart worden aan de hand van een map weergegeven. Bijna alle croques zijn echter ook glutenvrij te maken. Het glutenvrije brood is lekker en knapperig, topplaats voor allergieën!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Lien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ging er misschien met wat teveel verwachtingen naar toe. De tafels voelde vettig aan. De kroks hebben wel heel mooie en lekkere combinaties. De kroks die we besteld hadden was lekker maar had er meer van verwacht. De sauzen zitten in spuitbussen waar niet veel uit komt. En de krok uit het vuistje was redelijk droog. Voor een snelle hap is het ideaal

Datum van bezoek: november 2019
Bedank lange43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Krok bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Krok geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.