Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“HEEL HEEL LEKKER”
Beoordeling van G & G

G & G
Geclassificeerd als nr. 16 van 169 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 36 - US$ 144
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
24 augustus 2020 beoordeeld

Het is er zodanig lekker dat we er elke avond zijn gaan eten. Zeker een aanrader als je van pasta houd

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Stefano6411
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (115)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 115 beoordelingen

1 augustus 2020 beoordeeld

Lekkere pasta's, of wat had je verwacht. Leuk terras op het hoofdplein van Genk - ambiance! Prijs/kwaliteit ok

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank gvodbos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2020 beoordeeld

Zoals altijd weer lekker gegeten! Wel weinig respectvol dat één van de kelners geen mondmasker droeg. Tafels staan ook in deze coronatijden zeer dicht op elkaar.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Anja_lekkereten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2020 beoordeeld

Tafeltjes stonden veel te dicht bij elkaar en de ober droeg zijn mondmasker niet.
Ik kreeg nog commentaar toen ik vroeg om het mondmasker te dragen.
We zijn opgestaan en hebben ergens anders gegeten waar de coronamaatrdegelen wel gerespecteerd worden.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank Kurtie123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer onvriendelijk! Wegens onverwachte omstandigheden moesten wij onze reservatie annuleren, hier kregen wij een zeer arrogante antwoord op!

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank Vacation02179150607
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die G & G bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In G & G geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.