Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gedineerd aan Molenvijver op terras tijdens een mooie zomeravond”
Beoordeling van Restaurant Molenvijver

Restaurant Molenvijver
Geclassificeerd als nr. 14 van 170 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 42
Gegevens restaurant
1 augustus 2020 beoordeeld

Bijna iedereen kiest het driegangen menu. Portie vis was aan de kleine kant. Mooi geserveerd. Zoals steeds in restaurants te weinig groenten.

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank gvodbos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (90)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 90 beoordelingen

24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellige locatie, prachtig uitzicht. Bediening is zeer persoonlijk. Eten is subliem. De kaart is beperkt maar wat er op staat is van top kwaliteit. De obers wisten onze 1-jarige dochter Milou steeds te entertainen zodat wij voor het eerst van een 3 gangen menu hebben kunnen genieten. Niet twijfelen gewoon langs komen als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Auriver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2020 beoordeeld

Souper met voorgestelde dagmenu was zeer gewaardeerd, keuze uit twee voor- en hoofdgerechten. Vlotte bediening door vriendelijk personeel. Gezellig kader met zicht op de vijver. Zeer goede wijn van de kaart.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank PhilipRottiers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2020 beoordeeld

We kregen iedere dag hetzelfde voorgeschoteld. De keuzes zijn zeer beperkt en de bediening zeer traag.
2u30 voor een 3 gangen menu is zeer lang.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Chantal0208
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima eten, prijs kwaliteits verhouding in orde. Mevrouw uit bediening (blonde haren) zeer onvriendelijk en zeer ongeïnteresseerd. Vraagt niet naar drank wanneer de chef dit zelf moet komen oplossen. Kijkt je liever de zaak uit. Zonde.

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank 592sannel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Molenvijver bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In Restaurant Molenvijver geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.