Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gastvrijheid ten top”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
5 slaapkamers, 5 badkamers, met plaats voor 15 gasten
Mosciano Sant'Angelo, Province of Teramo, Abruzzo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

493elsg
1 beoordeling
“Gastvrijheid ten top”
Beoordeeld op 3 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

2 weken hebben we mogen genieten van de gastvrijheid van Francesco en Gabriele. Zij doen er alles aan om het naar je wens te maken. De beste typische restaurantjes reserveren, idyllische plaatsjes in Abruzzo aangeven, een wine-tasting met hun eigen wijnen, teveel om op te noemen. De agriturismo zelf is super goed onderhouden, het ontbijt is de max! Hier komen we zeker terug! Een dikke merci Gabriele en Francesco - die 2 weken waren veel te kort !

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2019
Dear Els reading that you have enjoyed your stay at Agriturismo BioCore made our day. You, Frank and your little princesses seemed very relaxed by the pool drinking our biologic wine and tasting the specialties of Abruzzo. We are looking forward to serving you in the future again; with the best service possible and the maximum value provided to you.
See you soon,
Gabriele & Francesco - Agriturismo BioCore
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doc_pao
Vercelli, Italië
Niveau 6 bijdrager
110 beoordelingen
24 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 54 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LelioMorr ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paolo P
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 juli 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GaetanoCo ...
Rozzano, Italië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 5 juli 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
leuisa
Napels, Italië
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 juli 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luciana17 ...
Napels, Italië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 juli 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen