Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gastvrijheid ten top”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
5 slaapkamers, 5 badkamers, met plaats voor 15 gasten
Mosciano Sant'Angelo, Province of Teramo, Abruzzo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
493elsg
1 beoordeling
“Gastvrijheid ten top”
Beoordeeld op 3 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

2 weken hebben we mogen genieten van de gastvrijheid van Francesco en Gabriele. Zij doen er alles aan om het naar je wens te maken. De beste typische restaurantjes reserveren, idyllische plaatsjes in Abruzzo aangeven, een wine-tasting met hun eigen wijnen, teveel om op te noemen. De agriturismo zelf is super goed onderhouden, het ontbijt is de max! Hier komen we zeker terug! Een dikke merci Gabriele en Francesco - die 2 weken waren veel te kort !

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2019
Dear Els reading that you have enjoyed your stay at Agriturismo BioCore made our day. You, Frank and your little princesses seemed very relaxed by the pool drinking our biologic wine and tasting the specialties of Abruzzo. We are looking forward to serving you in the future again; with the best service possible and the maximum value provided to you.
See you soon,
Gabriele & Francesco - Agriturismo BioCore
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ale123ste ...
Milaan, Italië
Niveau 4 bijdrager
25 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
massimili ...
Conegliano, Italië
Niveau 4 bijdrager
34 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balen d
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2019
Salve Balen e Francesca lunghe ore di viaggio stancano il corpo e la mente e siamo felici che all'Agriturismo BioCore siate riusciti a ricaricare le batterie. E' vero allora quel che si dice: "Si torna sempre dove si e' stati bene". Noi saremmo qui per accogliervi ancora una volta nelle nostre dimore di campagna, ai piedi del Gran Sasso e con il vostro relax in mente.

A presto,

Gabriele & Francesco - Agriturismo BioCore
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Equipe84
Udine, Italië
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2019
Un Equipe di clienti fantastici ! Siamo felici abbiate apprezzato la nostra vicinanza alle maggiori autostrade e superstrade. E' vero, essere ben collegati rende le cose piu' semplici. Conserveremo la vostra meta' di cuore fino al vostro ritorno (vorremmo anche l'altra), magari per un altro San Lorenzo al calduccio dell'idromassaggio e con un buon bicchiere di BioCore in mano.

A presto,

Gabriele & Francesco - Agriturismo BioCore
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanna ...
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2019
Salve Giovanna,
i clienti attenti ai dettagli sono i nostri preferiti; sanno veramente apprezzare tutta la passione e l'attenzione che poniamo nei loro confronti. Siamo felici che nonostante il soggiorno breve si sia sentinta coccolata e a casa. Vi aspettiamo per il vostro prossimo soggiorno all'insegna del relax!

A presto,

Gabriele & Francesco - Agriturismo BioCore
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen