Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.240)
Beoordelingen filteren
2.240 resultaten
Waardering van reizigers
1.682
495
51
8
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.682
495
51
8
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.240 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juni 2018

Mooi verzorgd hotel dat zijn 3 sterren dik verdient. De kamers zijn verzorgd en hebben alle comfort wat er nodig is, zelfs een minibar, die je wel zelf mag aanvullen. Het ontbijt is zeer uitgebreid en je kan altijd gratis nog een extra vers gekookt of gebakken eitje bestellen. Spijtig van de ligging, te midden van de uitgangsbuurt van Sant Julian's en dus ook geen mooi uitzicht.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Raoul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel V, Operations Manager van Hotel Valentina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2018
Google-vertaling

Dear raoulv679,

Thank you for taking the time to share this positive review of your recent experience with us at the Hotel Valentina.

I was delighted to learn that you had enjoyed your stay I was pleased to read that you had appreciated the 'immaculate and comfortable room'.

Thank you for highlighting the delicious and plentiful food delivered at breakfast.

On behalf of the whole Team I do hope to welcome you back in the near future; if so please contact me to ensure you an excellent stay.

Kind regards,

Giacomo Magi
giacomo@hotelvalentina.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2018

Heel tof hotel. Heel vriendelijke mensen, behulpzaam. Goed restaurant een beetje verderop. Leuke locatie. Al bij weinig last van feestvierders.
Leuk om na een warme dag even te relaxen aan het zwembad

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Birgit D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lara M, Manager van Hotel Valentina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2018
Google-vertaling

Dear Birgit D,

Thank you for staying with us and for taking your time to share your feedback. We are glad to read that everything was to your liking and appreciate your recommendation.

We do hope to have the privilege of welcoming you back again soon.

Kind regards,

Lara Mangion
lara@hotelvalentina.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

De ligging van het hotel is super. In St jullians, waar wel wat te zien is en op een 100 m van de bushalte, vanwaar je elke uitstap kan starten.
Het hotel is gewoonweg fantastisch. Niets op aan te merken. Mooie verzorgde kamer, vriendelijk en hulpvaardig personeel, zeer goed ontbijt,...
Het zwembad is klein, maar voldoet aan onze verwachting .
Kortweg: als je naar malta gaat, boek dit hotel. Je zal er geen spijt van hebben.
Ik ga alvast terug.
In alle eerlijkheid: 1 minpuntje, maar absoluut te verwaarlozen. Het uitzicht is verschrikkelijk, maar dat stoorde me niet.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank krslsn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel V, Operations Manager van Hotel Valentina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2018
Google-vertaling

Dear krslsn,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us here at the Hotel Valentina.

It is with great pleasure that we received your smooth feedback and I am happy to read that not only you enjoyed our location and our breakfast, but also our staff looked after you very well.

We are looking forward to welcoming you back for another stay in Malta and if so please do contact me to ensure you another fantastic experience.

Best regards,

Giacomo Magi
giacomo@hotelvalentina.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2018

In februari zijn we met drie personen naar Malta vertrokken en hebben we een aantal nachten doorgebracht in een family triple room. We zijn enorm blij dat we bij Valentina hebben geboekt. Omdat we alles op voorhand hebben betaald, kregen we er trouwens een royaal gevulde gratis minibar bij.

Het personeel is hier enorm vriendelijk, altijd klaar voor een praatje en ze spreken ook perfect Engels. Het hotel zelf is volgens mij nog niet zo oud, ziet er erg netjes en verzorgd uit, best modern trouwens.

Ook op de kamer zelf valt bijna niets negatiefs op te merken. We hebben geen vuil gevonden, kamer werd dagelijks gepoetst en handdoeken elke keer vervangen. De badkamer zelf was ook goed uitgerust met douche en shower gel en zelfs een tandenborstel en scheermesje waren aanwezig. Ik weet niet hoe het zit met andere kamers, maar qua uitzicht konden we enkel naar de binnentuin kijken. Ook leken de muren niet super dik, aangezien we onze buren duidelijk konden horen praten en wel even wakker schoten toen ze om vier uur 's nachts besloten om een nachtelijke douche te nemen. Verder was alles dik in orde.

Ten slotte is er nog het ontbijt, waar ik werkelijk geen opmerkingen kan verzinnen. De koffie is heerlijk, er is keuze uit verschillende theetjes, er zijn koffiekoekjes, cake en kleine donuts aanwezig, ook spek en eieren, verschillende soorten fruit en een grote variatie aan beleg... Ik weet niet wat ik nog meer moet wensen. De laatste ochtend bleken er ook nog eens pannenkoeken te zijn. Nooit eerder heb ik zo'n goed ontbijt gekregen op hotel.

Houdt er enkel rekening mee dat het hotel gelegen is in het midden van de feestbuurt, waardoor het buiten nooit echt rustig is. Overal zijn er restaurantjes en cafétjes te vinden aan de zotste prijzen. Je hoeft nooit ver te wandelen om uit eten te gaan, heerlijk.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JolienG51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel V, Operations Manager van Hotel Valentina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2018
Google-vertaling

Dear Jolien G,

Many thanks for having chosen the Valentina Hotel while in Malta and for your 5 star review.

It is a pleasure reading your glowing feedback and I am glad that we actually exceeded your expectations. Thank you for praising our friendly and helpful staff too.

It is fantastic that you enjoyed so much our breakfast offer to define it as the best you have ever had in hotels!

Dear Jolien G, thank you once again and on behalf of the entire team I do hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future. If so please do not hesitate to contact me personally in order to ensure you another great experience.

Sincerely,

Giacomo Magi
giacomo@hotelvalentina.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2018

Centraal gelegen, prima kamers, uitstekend ontbijt met op verzoek gebakken eieren of een omelet voor je gemaakt. Zeer schoon en gezellige atmosfeer. 1 kanttekening door de ligging in het uitgaansgebied kun je op vrijdag en zaterdag avond niet met de balkondeur open zitten, dan dreun je uit je kamer. Zodra de deur dicht, geen last meer. Zeker voor herhaling vatbaar echter niet in de zomermaanden denk, dan zou de herrie op het balkon me gaan tegenstaan.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Barendpt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel V, Operations Manager van Hotel Valentina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2018
Google-vertaling

Dear Barendpt,

Thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay at the Valentina Hotel.

It gives us a great pleasure to know that you had deeply enjoyed our location, room and breakfast service. We always strive to create special experiences for all of our guests and your notes are the best reward for us.

On behalf of the entire team I do hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future; kindly do not hesitate to contact me in case of any trip back to Malta and I will be gladly take care of your reservation and ensure a quiet room for your staying.

Best wishes,

Giacomo Magi
giacomo@hotelvalentina.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken