Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.825)
Beoordelingen filteren
3.825 resultaten
Waardering van reizigers
2.411
988
259
107
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.411
988
259
107
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 3.825 beoordelingen
31 juli 2016 beoordeeld

Groot zakenhotel in luxe sfeer. Amerikaanse uitstraling en dito grote kamers. Overal zeezicht. Mooi zwembad en zwemgelegenheid in zee (zonder strand). Rustig gelegen, maar dichtbij uitgaansgelegenheden. Watersportfaciliteiten aanwezig.

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pieter W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Pieter W,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for sharing this review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the outdoor facilities that our resort offers.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Degelijk, comfortabel hotel. Zeer behulpzaam. Grote ruime, nette kamers met alle comfort. Super ontbijt in buffetvorm. Lekker eten in de Lobby van het hotel. Ook de mogelijkheid om te eten in 2 a la Carte restaurants. Een oase van rust ondanks het drukke leven op Malta. We gaan zeker terug!

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Kristof S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2016
Google-vertaling


Dear Kristof S,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for your review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the services that we offer at the Resort.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2016 beoordeeld

Dit hotel straalt klasse uit. Een topligging aan zee en dicht bij de uitgaansbuurt. Zeer ruime en luxueuze kamers met terras. Het ontbijt is zeer lekker en uitgebreid.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom: een aanrader !

  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Dirk D,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for your review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the service at the Resort.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2016 beoordeeld

De afgelopen jaren heb ik al 3x in dit hotel verbleven en het hotel is werkelijk geweldig! Buiten de heerlijke, ruime kamers en de prachtige algemene ruimtes is het ook heerlijk vertoeven bij de zee. Het personeel is super aardig en het ontbijt is van een ongekend niveau.

Het enige wat nog mist is gratis wifi op de kamers voor een hotel van deze klasse zou dat wel verwacht mogen worden.

Kamertip: Zelf hou ik het meest van de kamers met uitzicht op de baai
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Lindsey A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2016
Google-vertaling

Dear Lindsey A,

Thank you for your review and for choosing the Westin Dragonara Resort once again.

We are very happy to read that you have enjoyed your stay and our Buffet Breakfast at the Terrace Restaurant.

Your comments in relation to our internet pricing is well noted, it is only thanks to feedback from our guests that we can improve.

We look forward to have you stay with us soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2015 beoordeeld

Het Westin is gelegen op een schiereiland tegenover het drukke uitgaanscentrum pacevillel, waar je dus absoluut geen last van hebt Vanaf het moment van binnen komst straalt de luxe je tegemoet. Heerlijke lounge , mooie zwembaden. Fijne kamers met uitzicht op zee

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Hans Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MicallefStephanie, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 november 2015
Google-vertaling

Dear Hans Z,

Thank you for staying at The Westin Dragonara Resort and for your time to write this review following your stay.

We look forward to welcome you back to the Resort in the near future.

Be well,
Stephanie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken