Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie ervaring”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
The Westin Dragonara Resort, Malta
Beoordeeld als nr. 4 van 33 hotels in Saint Julian's
Certificaat van uitmuntendheid
11 september 2016 beoordeeld

Zeer mooi en verzorgd hotel, vlak aan de Middellandse zee. Alle mogelijke voorzieningen zijn aanwezig voor een gemengd publiek van zakenlui en vakantiegangers (hetgeen absoluut niet storend overkomt). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een ontbijtbuffet dat zijn voorgaande niet kent. Bushalte naar Valletta is letterlijk vlak voor de deur en ook de georganiseerde busrondritten op het eiland stoppen minstens in de buurt. Alles zeer netjes en proper.
Voor een hotel van deze prijsklasse zou er wel overal gratis Wifi aanwezig mogen zijn en niet alleen in de lobby van het hotel, waar som meerdere personen samenhokken om van dit netwerk gebruik te maken (elders in het hotel betalend).

Kamertip: Vraag naar een kamer aan de binnenzijde, dan combineer je het zicht op de binnentuin en zwembad met ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Peterke113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2016
Google-vertaling

Dear Peterke113,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for your review.

We are very happy to read about your positive experience in our resort and to note that you enjoyed the buffet breakfast that we offer at the Terrace restaurant.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.546)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 17 van 3.547 beoordelingen

31 juli 2016 beoordeeld

Groot zakenhotel in luxe sfeer. Amerikaanse uitstraling en dito grote kamers. Overal zeezicht. Mooi zwembad en zwemgelegenheid in zee (zonder strand). Rustig gelegen, maar dichtbij uitgaansgelegenheden. Watersportfaciliteiten aanwezig.

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pieter W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Pieter W,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for sharing this review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the outdoor facilities that our resort offers.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Degelijk, comfortabel hotel. Zeer behulpzaam. Grote ruime, nette kamers met alle comfort. Super ontbijt in buffetvorm. Lekker eten in de Lobby van het hotel. Ook de mogelijkheid om te eten in 2 a la Carte restaurants. Een oase van rust ondanks het drukke leven op Malta. We gaan zeker terug!

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
Bedank Kristof S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2016
Google-vertaling


Dear Kristof S,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for your review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the services that we offer at the Resort.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2016 beoordeeld

Dit hotel straalt klasse uit. Een topligging aan zee en dicht bij de uitgaansbuurt. Zeer ruime en luxueuze kamers met terras. Het ontbijt is zeer lekker en uitgebreid.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom: een aanrader !

  • Verbleef: Juni, 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Dirk D,

Thank you for choosing The Westin Dragonara Resort and for your review.

We are very happy to read that you have enjoyed this visit and the service at the Resort.

We look forward to have you stay with us again soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2016 beoordeeld

De afgelopen jaren heb ik al 3x in dit hotel verbleven en het hotel is werkelijk geweldig! Buiten de heerlijke, ruime kamers en de prachtige algemene ruimtes is het ook heerlijk vertoeven bij de zee. Het personeel is super aardig en het ontbijt is van een ongekend niveau.

Het enige wat nog mist is gratis wifi op de kamers voor een hotel van deze klasse zou dat wel verwacht mogen worden.

Kamertip: Zelf hou ik het meest van de kamers met uitzicht op de baai
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Lindsey A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielaBajada, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2016
Google-vertaling

Dear Lindsey A,

Thank you for your review and for choosing the Westin Dragonara Resort once again.

We are very happy to read that you have enjoyed your stay and our Buffet Breakfast at the Terrace Restaurant.

Your comments in relation to our internet pricing is well noted, it is only thanks to feedback from our guests that we can improve.

We look forward to have you stay with us soon and until then,

Stay Well
Daniela Bajada
Guest Relations Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2015 beoordeeld

Het Westin is gelegen op een schiereiland tegenover het drukke uitgaanscentrum pacevillel, waar je dus absoluut geen last van hebt Vanaf het moment van binnen komst straalt de luxe je tegemoet. Heerlijke lounge , mooie zwembaden. Fijne kamers met uitzicht op zee

  • Verbleef: December, 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Hans Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MicallefStephanie, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 november 2015
Google-vertaling

Dear Hans Z,

Thank you for staying at The Westin Dragonara Resort and for your time to write this review following your stay.

We look forward to welcome you back to the Resort in the near future.

Be well,
Stephanie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2015 beoordeeld

dit is een goed bezet hotel en daarom doet men niets aan de probleem punten.het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.maar ik denk dat het fout zit aan de top.
op de vijfde verdieping hebben alle kamers een stinkende geur.de koffie is zeer slecht.
verder moet je voor alles bijbetalen zelfs voor de muggen op de kamer.5 euro om het muggen toestel te gebruiken en 5 euro per half uur internet.
verder is in de badkamer niet altijd alles voorhanden je moet het steeds gaan vragen om het te krijgen.
ik denk niet dat men hieraan iets gaat veranderen zolang de klanten blijven komen.men weet zeer goed wat er fout is maar er word niets aan gedaan en iedere donderdag word u uitgenodigd om iets te drinken en u hart te luchten tegen een student manager en volgend jaar zijn de klachten nog steeds dezelfde
tip neem geen kamer op de vijfde verdieping er hangt een muffe geur

Kamertip: weiger de vijfde verdieping wegens stank
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank mathieu c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MicallefStephanie, Guest Relations Manager van The Westin Dragonara Resort, Malta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2015
Google-vertaling

Dear mathieu c,

Thank you for your time to share your feedback following your stay at the Resort.

We regret to know that in some areas we did not manage to meet your expectations and for this we apologise. We invite you to contact us directly on stephanie.micallef@westin.com with further details on your experience at the Resort.

Whilst thanking you once again, we hope to have the opportunity to welcome you back in the near future.

Be well,
Stephanie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Saint Julian's in overweging
op 0,4 km afstand
Hilton Malta
Hilton Malta
nr. 3 van 33 in Saint Julian's
4.969 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Corinthia Hotel St. George's Bay
Corinthia Hotel St. George's Bay
nr. 8 van 33 in Saint Julian's
2.413 beoordelingen
op 1,3 km afstand
Le Meridien St. Julians
Le Meridien St. Julians
nr. 7 van 33 in Saint Julian's
2.768 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,5 km afstand
Radisson Blu Resort, Malta St Julian's
op 13,4 km afstand
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
op 0,4 km afstand
InterContinental Malta
InterContinental Malta
nr. 12 van 33 in Saint Julian's
4.141 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Westin Dragonara Resort, Malta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Westin Dragonara Resort, Malta

Adres: Dragonara Road, Saint Julian's, eiland Malta STJ 3134, Malta
Locatie: Malta > eiland Malta > Saint Julian's
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 zakenhotel in Saint Julian's
Nr. 2 familiehotel in Saint Julian's
Nr. 3 luxe hotel in Saint Julian's
Nr. 4 romantisch hotel in Saint Julian's
Prijsklasse: € 114 - € 319 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Westin Dragonara Resort, Malta 5*
Aantal kamers: 340
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Westin Dragonara Resort, Malta met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Westin Dragonara Resort, Malta Hotel Saint Julian`s
Westin Dragonara Resort Malta
Westin Dragonara Hotel Malta
Dragonara Resort Malta
Westin Saint Julian's
Saint Julian's Westin
Westin Dragonara Malta

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding