Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Irrel
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi in combinatie met Teuffelsslucht

We hebben het bezoek aan de waterval gecombineerd met de wandeling door de teuffelsschlucht (totaal ... meer lezen

Beoordeeld op 11 augustus 2019
Travel_Rulezz
,
Den Haag, Nederland
via mobiele applicatie
Mooie natuur

Van de m waterval moet je niks spectaculair verwachten, maar van de natuur eromheen daarentegen ... meer lezen

Beoordeeld op 31 mei 2019
PatriekR1
,
Neerpelt, België
via mobiele applicatie
Lees alle 28 beoordelingen
  
Beoordelingen (28)
Beoordelingen filteren
28 resultaten
Waardering van reizigers
10
10
7
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
10
10
7
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 28 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben het bezoek aan de waterval gecombineerd met de wandeling door de teuffelsschlucht (totaal 6km). De waterval is niet heel spectaculair, maar de combinatie vonden we mooi. De waterval is ook gemakkelijker te bereikte door in de buurt te parkeren.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Travel_Rulezz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2019 via mobiele applicatie

Van de m waterval moet je niks spectaculair verwachten, maar van de natuur eromheen daarentegen... telkens we in de buirt zijn bezoeken we deze mooie plek!

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank PatriekR1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2019

De waterval stelt niet zo veel voor, maar dat weet je vooraf door hoogte verschil. Wel ligt er naast de waterval een mooi wandelgebied. Daar zijn grote rotsblokken uit de ijstijd achtergebleven.

Datum van activiteit: mei 2019
1  Bedank Monique C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2019

zeer mooie avontuurlijke wandeling, wel niet voor iedereen geschikt (trappen hangbrugjes)moet wel wandelervaring hebben slipperige paden, vrij veel hoogteverschillen.Zeer goede wegaanduiding (pluim voor de duitse wandelbureau)

Datum van activiteit: april 2019
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2018

Wellicht zijn we wat te verwend met de watervallen die we in Noorwegen hebben gezien maar deze watervalletjes (stroomversnellingen) zijn leuk genoeg om ze eens te bezoeken. Zeker als je ze combineert met de klim/wandeling naar de Teufelsschlucht. Kids kunnen even via de stenen in het water spelen.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank ongergonjdse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken