Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 87
US$ 74
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 103
US$ 66
Priceline
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
US$ 217
US$ 135
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Restaurant
US$ 44
Hotels.com
Zie aanbieding
US$ 131
US$ 127
Agoda.com
Zie aanbieding
US$ 94
US$ 87
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 21/07
US$ 78
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Areeya Resort(Sai Yok)
Gratis annuleren tot 22/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 32
US$ 30
Expedia.com
Zie aanbieding
Baanrai Saiyoknoi Resort(Sai Yok)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 25/07
US$ 20
Booking.com
Zie aanbieding
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Beoordelingen (820)
Beoordelingen filteren
820 resultaten
Waardering van reizigers
495
244
56
12
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
495
244
56
12
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 820 beoordelingen
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst werden we helemaal blij. Een rij prachtig, drijvende aan elkaar verbonden huisjes met in het midden het hoofdgebouw. De huisjes/kamers zijn absoluut top - bedden heerlijk - badkamer met buitendouche een mooie ervaring. Je hebt het "alleen op de wereld/rivier" idee, maar er zijn leuke en diverse activiteiten in de omgeving. Het eten in buffetvorm is matig, maar je kan ook à-la-carte goed eten. Te kort voor 1 nacht, we zullen het niet snel vergeten.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Jeroen J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooiste verblijf in 3 weken.
WiFi goed, kamer een sprookje, super schoon en dagelijkse schoonmaak.
Restaurant prima, heerlijk bed!
Wij hebben geen tours geboekt, 2 dagen genoten van de luxe en rust :)
Prijzen minibar ook prima.
In de buurt weinig tot niks te doen (lopend)

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank Natascha d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2017 beoordeeld

Na een korte tocht per longtailboot over de rivier Kwai, kom je aan bij het hotel. De verwelkoming is, zoals zo vaak in Thailand, geweldig. Je voelt je direct echt te gast. Een prachtige kamer met en groot bed met klamboe (is echt nodig) en een heerlijk terras met schommelbank direct op het water. Als je wilt kun je jezelf op de stroming (zwemvest verplicht, maar ook geschikt voor wat grotere kinderen) mee laten drijven naar het einde van het hotel. Het restaurant is prima. Hou er wel rekening mee dat het hotel drijft op het water en dus meedeint als er een boot voorbij komt. Wij hebben dat niet als storend ervaren. Integendeel! Leuk ook is de buitendouche.

Kamertip: Alle kamers zijn gelijk en allemaal even mooi.
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank DickRogaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Machtig mooi plekje. Heel bijzonder om te verblijven op deze plek in dit soort accommodatie. Ontbijt, lunch en avondeten zijn prima. Heerlijk om tot rust te komen. Iets verder op de rivier ligt Mon Village, een klein dorpje waar de oude bevolking leeft. Bedden prima. Wat geluid van de vlotten en de voorbij varende longtail boten, maar vond het niet storend.

Verbleef: januari 2017
1  Bedank Jack S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig! Een hutje op de rivier en een hangmat op je privé balkonnetje aan de achterzijde. Klamboes om de bedden tegen de muggen. Heerlijk vers fruit en gezellige sfeer savonds als de olielampje aangaan. Zeker een aanrader!

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank Loowt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken