Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niet meer”
Beoordeling van De Chaamse Hoeve

De Chaamse Hoeve
Geclassificeerd als nr. 4 van 19 Restaurants in Chaam
Gegevens restaurant
1 april 2024 beoordeeld

Een kaart die verwachtingen wekt. Ook qua prijs. Pittige prijzen maar als het goed is, op zich geen probleem. Helaas de verwachtingen niet waargemaakt. Schnitzels klein. Garnituur aardappels slap. Champignonsaus ipv pepersaus bij rumpsteak. Een uiteindelijke vette tongfilet door de overvloedige boterjus. De kok die langskwam adviseerde mij de volgende keer het te vermelden dat de schnitzels te klein waren dan had hij er twee op het bord gedaan. Dat is de omgekeerde wereld. De jeugdige bediening deed verder haar best. Voor ons niet meer

Datum van bezoek: maart 2024
Bedank Dennis d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 25 beoordelingen

10 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant met een zeer uitgebreide kaart. Naast de gewone kaart ook verschillende pannenkoeken en een Turkse kaart. De porties zijn groot en de kwaliteit was goed. Er is een ruime omheinde speelgelegenheid.

Datum van bezoek: juli 2023
Bedank GuidoG1310
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Warme ontvangst, goede attente bediening en heerlijk eten van een uitgebreid Nederlands en Turks menu. Met zorg bereid door Halev de eigenaar en een ijverige staf personeel. Gezellig, zonnig terras met ook schaduwrijke bomen, dus voor elkaar wils. Kindvriendelijke tuin en binnen speelplaats.

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank gervenvan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 augustus 2022 beoordeeld

Wij gaan hier regelmatig eten ,goede kaart goed eten en super vriendelijke bediening. En eigenaar.En normale prijzen.
Een super restaurant! Echt top!

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank 536neld
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 juli 2021 beoordeeld

Slecht kleine echt hele kleine schnitzel, ik vroeg of ik nog een schnitzel kon krijgen die ik dan wel betaalde er werd niet gereageerd. Mijn schoondochter had een verkeerde me nu u gekregen is later wel recht gezet,maar toch. Ze wisten niet eens waar je een koffie verkeerd in moest doen.
Dus al met al niet goed,wat de schnitzel betreft hebben we met open mond bekeken en hard gelachen voor dat kinderen schnitzeltje.
Slecht slecht.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank trinieb2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Chaamse Hoeve bekeken, bekeken ook

 

In De Chaamse Hoeve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
© 2024 Tripadvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die spreken in . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.