Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kleine porties”
Beoordeling van De Chaamse Hoeve

De Chaamse Hoeve
Geclassificeerd als nr. 4 van 19 Restaurants in Chaam
Gegevens restaurant
29 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben vanavond Turkse stoofpotje gegeten en mosterdsoep vooraf. Als dessert baklava met ijs. De gerechten waren goed van smaak maar de porties waren erg klein (behalve de Baklava) Hadden na afloop nog trek.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank richardvS9010TI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 25 beoordelingen

17 september 2020 beoordeeld

Een verrassende menu kaart met zowel pannenkoeken, biefstuk en turkse gerechten! Alle Turkse gerechten zijn heerlijk, maar dat kan ook bijna niet anders met een Turkse eigenaar en chef! Fijne atmosfeer en gezellige uitstraling. Goede, vriendelijke bediening, die graag uitleg geven en een praatje maken. Leuk ook met kinderen door een speelkamer binnen en speeltuin buiten!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Vicky P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 augustus 2020 beoordeeld

Gisteren hebben wij hier gegeten met 4 personen. De bediening is vriendelijk en vlot. Ik had de mosselen en die waren echt zalig. Als nagerecht werd er speciaal voor mij een grand dessert zonder ijs geserveerd. Top service. Dit restaurant kan ik zeker bij iedereen aanraden.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank zonneschijn46
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 juli 2020 beoordeeld

Hier voor het eerst "Turks" gegeten.
Eigenaar/kok kwam persoonlijk uitleg geven.
Was: verrassend, lekker en goed.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank K5780QWfrankv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom heeeeeelijk gegeten op het terras bij de Chaamse hoeve. Prima bediening, de lekkerste mosselen die ik ooit gegeten heb nadat ik die toch in een tiental landen mocht eten. Halev, de eigenaar maakt mosselen op Turkse wijze. Een ongekend lekker gerecht, lekker gekruid en met fijne Turkse worstschijfjes gemengd. Bij deze mosselen heb je geen sausjes nodig, gewoon puur genieten met enige lekkere frietjes erbij. De gastheer/kok meldt zich dan ook nog even aan de div. Tafels om eenngezellig praatje te maken. Kortom hij weet precies hoe het gastheerschap werkt. Toppertje👍

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank gervenvan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Chaamse Hoeve bekeken, bekeken ook

 

In De Chaamse Hoeve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.