Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig vakantie verblijf!!!”

Beoordeling van FIG - LE CAIOLE

Le Caiole - Fico / Fig.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Le Caiole - Fico / Fig.
Le Caiole - Fico / Fig.  The house Le Caiole - Fico / Fig. The terrace
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Le Caiole - Fico / Fig.
Le Caiole - Fico / Fig.  The house
Le Caiole - Fico / Fig. The terrace
Le Caiole - Fico / Fig. The house
Le Caiole - Fico / Fig. The swimming pool
Le Caiole - Fico / Fig. The terrace
Le Caiole - Fico / Fig. The swimming pool
Le Caiole - Fico / Fig. The garden
Le Caiole - Fico / Fig. The living room
Le Caiole - Fico / Fig. The bathroom
Le Caiole - Fico / Fig. The living room
Le Caiole - Fico / Fig. The kitchen
Le Caiole - Fico / Fig. The garden.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Capranica, Province of Viterbo, Lazio

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
mary19482 ...
Hoofddorp, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Geweldig vakantie verblijf!!!”
Beoordeeld op 15 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Vorig jaar verbleven we 3 weken in Le Caiole in Capranica,
Dat was ons heel erg goed bevallen!!! Dit jaar zijn wij er weer voor 3 weken terug
geweest. Nog net zo genieten als toen!!!
Ons appartement "Nocciola" is ruim en licht en alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Handdoeken, schoonmaak alles is bij de prijs inbegrepen. In de tuin is het heerlijk toeven.Tafel stoelen en een barbecue waar alle appartementen gebruik van mogen maken. De tuin is heel mooi aangelegd en goed onderhouden. Elke dag wat verse vijgen plukken om de dag mee te beginnen. Het zwembad is heerlijk en prachtig gelegen. Wordt elke dag schoon gemaakt.Je hebt je eigen stoelen ,tafeltje en parasol. Dus altijd plek! Wat het verblijf extra geweldig maakt is Teresa!!!! Mocht er iets zijn dan komt zij je meteen helpen of beantwoordt je vragen. Zij onderhoudt verder de tuin en het zwembad. Ze is altijd vrolijk en opgewekt. Haar lach hoort bij Le Caiole l!!!
In de omgeving zijn veel leuke oude dorpjes te bezichtigen. Vanaf het station van Capranica/Sutri kun je rechtstreeks naar Rome reizen. Kortom we hebben weer met volle teugen mogen genieten van "Le Caiole" ,de omgeving en niet te vergeten van de gastvrijheid, behulpzaamheid en de opgewektheid van Teresa!!!!
.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Excursion ...
1 beoordeling
“heel fijn verblijf”
Beoordeeld op 1 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Het is een ruim en schoon appartement. Praktisch en netjes ingericht. Goede bedden. Ruime slaapbank. En twee ruime balkons met prachtig uitzicht op de groene omgeving. Een schoon zwembad, met je eigen parasol tafeltje en ligstoelen.
Een auto nodig om de omgeving te kunnen verkennen. In Capranica vertrekt een trein naar Rome, je bent wel ruim 1 uur bijna 1,5 uur onderweg maar dan stap je ook midden in Rome uit.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FulviaFul ...
Province of Modena, Italië
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
Beoordeeld op 30 november 2015 voor een verblijf in november 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La struttura immersa nel verde e dotata di ogni comfort
Minpunten: Nulla
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefano B
Carpi, Italië
Niveau 3 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 29 november 2015 voor een verblijf in november 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Struttura immersa nel verde.
Minpunten: Nulla.
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen