Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastisch”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Woodpecker Lodge

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Clanfield, Hampshire, Engeland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
carla j
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 26 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Heerlijk huis. Mooie bosrijk. Veel leuke dingen te doen in de omgeving. Aardige mensen. Het huisje is helemaal compleet. Wij hebben een heerlijke tijd gehad met z'n 4en.

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2019
Thank you for your 5 star review.
We are so glad you enjoyed your stay at Woodpecker Lodge.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Australia ...
Bendigo, Australië
Niveau 5 bijdrager
65 beoordelingen
32 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 84 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 januari 2019 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jan 2019
Thank you for your kind review.
It was great to have you stay with us at Woodpecker Lodge, and we are so please that you enjoyed your holiday.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaulT25
Durham, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 nov 2017
Thank you so much for your kind review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
129jules
Caernarfon
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 aug 2017
Thank you for your lovely comments. Glad you had a good time look forward to seeing you again . Paul and Sandra
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen