Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitmuntend gegeten!”
Beoordeling van Wollerich

Wollerich
Geclassificeerd als nr. 1 van 22 Restaurants in Sint-Oedenrode
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans, Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn al bij verschillende top restaurants geweest, maar deze springt er positief (boven) uit! Het eten is heerlijk, geweldige bediening en hele gezellig sfeervolle ruimte. We hadden het 7 gangen menu met bijpassende wijnen. De wijnen zijn geweldig en daar zitten ook een aantal aparte wijnen tussen. De bediening is professioneel, maar voelt ook wel een beetje huiselijk. Hierdoor is het een prettige sfeer.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank willemv235
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (147)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 147 beoordelingen

7 juli 2020 beoordeeld

Dit restaurant is in een woord subliem! We hadden een 7-gangen diner gekozen met een wijnarrangement. Alle gerechten waren prima op elkaar afgestemd en de wijnen waren voortreffelijk. Tevens was er prima rekening gehouden met mijn allergieën. Dar was ik wel blij mee.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Anja W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2020 beoordeeld

Samengevat kunnen we stellen dat het een hele geslaagde middag was, gerechten met veel smaakbeleving en geweldige sauzen waarnaast exclusieve klassieke begeleiders gecombineerd met moderne vondsten. Dit in een hele gezellige ambiance met fijne bediening en tegen schappelijke prijzen

Datum van bezoek: juni 2020
    • Service
    • Eten
69  Bedank liesbeth w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden via “heerlijk” de reservering gedaan. Een perfect 5 gangen menu dat evt uit te breiden was met een keuze van kazen. Heerlijke amuses, en daarna alle gangen een plaatje en een feest. We waren lang niet bij Wollerich geweest, maar daar komt zeker verandering in. Hier gaan we graag weer terug.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank GerardV754
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lang geleden dat wij bij Wollerich hebben gegeten. De herinnering aan vorige bezoeken was niet erg enthousiast, maar het 4 gangen verrassingsmenu was uitstekend. Uitermate vriendelijke bediening, die in het verleden soms nog wel eens te wensen overliet. Ik heb de indruk dat men wat meer met de tijd meegaat wat smaken betreft en hoop dat het zo blijft. Voor herhaling vatbaar!’

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 849annev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Wollerich bekeken, bekeken ook

Sint-Oedenrode, Noord-Brabant
Sint-Oedenrode, Noord-Brabant
 
Sint-Oedenrode, Noord-Brabant
 

In Wollerich geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding