Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 23-03-23
Priceline
US$ 122
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 73
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26-03-23
Expedia.comUS$ 123
Hotels.comUS$ 123
HurbUS$ 126
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (889)
Beoordelingen filteren
889 resultaten
Waardering van reizigers
537
267
57
17
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
537
267
57
17
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 889 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2022

Mooi, groot, net hotel. Ligt wat afgelegen. Mooi zwembad.
We hadden gegeten in het restaurant ik zag bij anderen het dessert van aardbeienturamisu met verse aardbeien erop. Dat leek mij lekker, dus bestelde dit ook. Blijkbaar waren de aarbeien op, want ik kreeg iets van aardbeien-achtige gelei. Die nacht kreeg ik buikklachten en heb absoluut niet goed kunnen slapen. Ik weet uiteraard niet waardoor het kwam, maar ik vermoedde door de aardbeiengelei Ik heb dit aangegeven in de digitale enquête als opmerking. Er werd op deze opmerking gereageerd dat dit onwaarschijnlijk was, want alles werd gecontroleerd als het de keuken verliet, dus moest het wel een allergie of intolerantie van mij zijn.
Ik heb gereageerd dat dat niet aan de orde was.
Dit werd volkomen genegeerd. Alleen van de algemene vragen werden de antwoorden meegenomen en de uitslag van mijn beoordeling was dus excellent.....
Ook bij de receptie heb ik nog gemeld tijdens de uitcheck op hun vraag of alles in orde was. Ik meldde dat ik klachten had gehad na een bezoek aan het restaurant. Er werd niet op gereageerd.
Conclusie: alles gaat daar op de automatische piloot, geen persoonlijke aandacht.
Of jij het nu leuk had of niet, als de enquête maar excellent is ingevuld.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank L2303SGjacquelinec
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 augustus 2022 via mobiele applicatie

Tijdens onze fly drive hier twee nachten verbleven. Mooi keurig hotel met zwembad. Eten en drinken kun je er prima. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ligging wat minder maar dit gaf ook wel weer rust. Kwaliteit van alles maakt veel goed. Ook zeer uitgebreid ontbijt. Voor ons top verblijf, zeker aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ellens401
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 september 2021

Op motortrip door Sardinië één nacht in dit hotel verbleven. Mooi en luxueus hotel, ruime en zeer comfortabele kamers. Motoren mochten in de garage, wat altijd een bonus is. Vriendelijk en gedienstig personeel. Enige minpuntje is de iets of wat ongelukkige locatie.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Calvo398
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooie kamer, het eten was super, mooi opgemaakte borden en uitgebreid. Het ontbijt was ook uitgebreid, zelfs stukken chocolade! Het diner werd buiten geserveerd. Het zwembad was goed maar niet groot. Rondom het zwembad een verzorgde tuin. Er was een grote fitnesszaal met alles erop en eraan. Mooie toestellen. De ligging van het hotel was op een industrieterrein. Een grote parkeergarage onder het hotel.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KarinBikkel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2019

Prima hotel, de kamers zijn ruim en zeer schoon. Hotel van binnen mooi ingericht. Enorm goed restaurant in dit hotel, heerlijke verse gerechten. Super bediening, zelfs aan het zwembad. Zeer uitgebreide ontbijt buffet. Dit hotel is echt een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Teusid
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken