een complete oase van rust, zeer mooie en heel ruime kamer met aparte gang met badkamer met grote regendouche en afzonderlijk toilet, vestiaire en ijskastje
kamer heeft groot bed, tafeltje en twee stoelen om rustig te ontbijten op de kamer wat interessant is in coronatijden, grote zetel met salontafel om rustig tv te kijken en werktafel voor pc. absoluut aan raden. slechts ƩƩn nadeel voor lichtgevoelige mensen zoals ik (vandaar mijn score van 4 ipv 5), lichtknopjes handig terug te vinden in het donker maar voor mij storend met groene lichtjes dus heb ik ze met washandjes afgedekt zodat het probleem snel opgelost was en ik toch rustig kon slapen. ideaal voor mensen die graag vroeg opstaan : heerlijk voor vroege vogels die genieten van de eerste zonnestralen op het vroege uur maar jammer genoeg verdraag ik geen licht dus was ik niet gelukkig met een zonovergoten kamer om 6u 's ochtends doordat de mooie donkere gordijnen iets te ver van het raam hangen waardoor de zon langs boven binnenschijnt, misschien op te lossen door een gezichtsmasker te dragen maar is nu eenmaal subjectief en enkel een probleem als je geen licht verdraagt om te slapen zoals ik.
de gastvrouw en heer zijn hƩƩl sympathieke en behulpzame mensen die je op en top verwennen. het ontbijt is geweldig, verscheidene broodsoorten, variatie in beleg, verse smoothies of vers geperst fruitsap, gekookt eitje op aanvraag, genoeg om te ontbijten maar zelfs genoeg om 's middags nog te picknicken !! je kan zowel binnen als buiten in gemeenschappelijke ruimte eten, er staat zelfs een microgolf , er is gratis koffie, thee, water en gekoelde dranken tegen betaling. er staan twee tafels binnen maar ook twee buiten, ƩƩntje voor mensen die van de zon houden, een tweede onder een houten pergola in de schaduw dus voor ieder zijn keuze !! en heerlijk rustig !! zeer mooi gelegen met paarden aan de overkant.
de b&b beschikt over een grote tuin, geanimeerd met verschillende soorten kippen en twee mooie grijze en lieve varkentjes, speeltuintje voor kinderen, loungezetels onder tentje en ligzetels achteraan, kortom alle comfort, de twee grote kamers met prive terrasje. je krijgt je eigen sleutel dus kan je vrij in en uit. er zijn een aantal interessante en goede brasseries direct in de buurt in puurs, bornem. er zijn ook hƩƩl wat streekproducten te krijgen in de buurt zoals paling,ijs, speculoos, enz de eigenaars kunnen je zeker ook interessante zaken vertellen, ze staan je met plezier te woord, ook als je iets nodig hebt !! de coronomaatregelen worden hier hƩƩl strict nageleefd. de ontbijtmandjes worden mooi voor de deur afgeleverd. iedereen draagt zijn mondmasker voor de gemeenschappelijke ruimtes, desinfecterende gel ook voorzien.
ik kan deze b&b ten zeerste aanraden, zeker voor mensen die de rust opzoeken en graag luxe hebben. ik heb 4 ipv 5 gegeven door mijn lichtprobleem maar voor de meeste gasten zal dit absoluut 5 verdienen !!