Etrip
StayForLong
eDreams
Beoordeeld op 10 augustus 2020

een complete oase van rust, zeer mooie en heel ruime kamer met aparte gang met badkamer met grote regendouche en afzonderlijk toilet, vestiaire en ijskastje
kamer heeft groot bed, tafeltje en twee stoelen om rustig te ontbijten op de kamer wat interessant is in coronatijden, grote zetel met salontafel om rustig tv te kijken en werktafel voor pc. absoluut aan raden. slechts ƩƩn nadeel voor lichtgevoelige mensen zoals ik (vandaar mijn score van 4 ipv 5), lichtknopjes handig terug te vinden in het donker maar voor mij storend met groene lichtjes dus heb ik ze met washandjes afgedekt zodat het probleem snel opgelost was en ik toch rustig kon slapen. ideaal voor mensen die graag vroeg opstaan : heerlijk voor vroege vogels die genieten van de eerste zonnestralen op het vroege uur maar jammer genoeg verdraag ik geen licht dus was ik niet gelukkig met een zonovergoten kamer om 6u 's ochtends doordat de mooie donkere gordijnen iets te ver van het raam hangen waardoor de zon langs boven binnenschijnt, misschien op te lossen door een gezichtsmasker te dragen maar is nu eenmaal subjectief en enkel een probleem als je geen licht verdraagt om te slapen zoals ik.
de gastvrouw en heer zijn hƩƩl sympathieke en behulpzame mensen die je op en top verwennen. het ontbijt is geweldig, verscheidene broodsoorten, variatie in beleg, verse smoothies of vers geperst fruitsap, gekookt eitje op aanvraag, genoeg om te ontbijten maar zelfs genoeg om 's middags nog te picknicken !! je kan zowel binnen als buiten in gemeenschappelijke ruimte eten, er staat zelfs een microgolf , er is gratis koffie, thee, water en gekoelde dranken tegen betaling. er staan twee tafels binnen maar ook twee buiten, ƩƩntje voor mensen die van de zon houden, een tweede onder een houten pergola in de schaduw dus voor ieder zijn keuze !! en heerlijk rustig !! zeer mooi gelegen met paarden aan de overkant.
de b&b beschikt over een grote tuin, geanimeerd met verschillende soorten kippen en twee mooie grijze en lieve varkentjes, speeltuintje voor kinderen, loungezetels onder tentje en ligzetels achteraan, kortom alle comfort, de twee grote kamers met prive terrasje. je krijgt je eigen sleutel dus kan je vrij in en uit. er zijn een aantal interessante en goede brasseries direct in de buurt in puurs, bornem. er zijn ook hƩƩl wat streekproducten te krijgen in de buurt zoals paling,ijs, speculoos, enz de eigenaars kunnen je zeker ook interessante zaken vertellen, ze staan je met plezier te woord, ook als je iets nodig hebt !! de coronomaatregelen worden hier hƩƩl strict nageleefd. de ontbijtmandjes worden mooi voor de deur afgeleverd. iedereen draagt zijn mondmasker voor de gemeenschappelijke ruimtes, desinfecterende gel ook voorzien.
ik kan deze b&b ten zeerste aanraden, zeker voor mensen die de rust opzoeken en graag luxe hebben. ik heb 4 ipv 5 gegeven door mijn lichtprobleem maar voor de meeste gasten zal dit absoluut 5 verdienen !!

Kamertip: grote kamers met airco, eigen terrasje, hƩel rustig ! voor mensen die lichtgevoelig zijn, gezichtsmasker voorzien voor zon 's ochtends.
Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 5 mei 2019

We hebben wel wat gereisd, maar dit behoort tot de top. Bij Villa tartine zijn geen hotelkamers, maar juniorsuites met uitzicht op de tuin, die net als de kamers tot in de puntjes onderhouden zijn. De inrichting idem dito.
De ontvangst door de gastvrouw is echt hartelijk en warm. Voor de musical gaf ze ons zitkussens mee, want de stoelen zijn er hard ! Hier is niets teveel gevraagd.
De gastheer maakte het bezoek compleet door een excellent ontbijt te verzorgen, waar niets, maar dan ook niets ontbrak. Een zeldzame ervaring. Er was zelfs nog een kleine attentie bij het vertrek.

Kamertip: Alles is er uitstekend Onze kamer (Fluweel) heeft een terras direct aan de tuin.
Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 29 december 2017 via mobiele applicatie

Mooie B&B, aangename en hartelijke gastvrouw.
Schone en zeer ruime kamer. Ontbijt is vers en met liefde gemaakt. Zeker een aanrader. Mocht je naar Thermen Londerzeel gaan is dit op een paar minuten afstand. Wij komen zeker weer terug.

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 17 mei 2016

De vriendelijke gastvrouw en haar man zorgen voor een zeer hartelijke ontvangst. Onmiddellijke verwijzing naar de gratis koffie of thee in de ontbijtruimte. Je krijgt een zeer mooie en comfortabele kamer met een heerlijk bed. Badkamer is goed uitgerust met allerlei fijne verzorgingsproductjes (zelfs washandjes!).
En dan, 's morgens het ontbijt! Dik in orde, hoor! Allerlei brood/broodjes met zoet en hartig beleg, mogelijkheid om een eitje te bestellen, zelfgemaakte smoothies in individuele potjes, yoghurt met granola en fruit, dessertje, ..... Mmmmmm, heerlijk!
Mooie tuin waarin je bij mooi weer heerlijk kan relaxen.
Tine en Filip helpen je zoeken naar een geschikte eetgelegenheid, ze willen je komen ophalen als je pech hebt met de fiets, .... Niets is te veel gevraagd.
Hier kom je tot rust en hoef je je totaal geen zorgen te maken.

Datum van verblijf: mei 2016
Beoordeeld op 17 april 2016

Deze B&B scoort op alle gebied. Ruime en luxueus ingerichte kamer, met zithoekje, inloopdouche en ligbad.
Een ontbijt met alles erop en eraan en een aangenaam uitbaterskoppel. Van de ruime en mooie tuin hebben wij gezien het weer geen gebruik kunnen maken.

Datum van verblijf: april 2016