StayForLong
Beoordeeld op 17 maart 2020 via mobiele applicatie

Grote accommodatie verdeeld over Begane Grond en 1e verdieping: 12 zeer ruime 2-persoons kamers allemaal met eigen badkamer en allemaal met een ander thema ingericht. Moderne frisse badkamers met bad of inloopdouche. Rituals badproducten. Goede bedden met fijn beddengoed. Voortreffelijk ingerichte keuken met bijkeuken (afwas straat en wasmachine en droger), diverse koelkasten, ruim voldoende servies en glaswerk. Houtkachel. Voldoende terrasmeubilair, trampoline. Enthousiaste vriendelijke gastheer. In directe omgeving weinig te doen, maar met de auto ben je zo in bijv. het mooie Deventer. Ideale accommodatie.

Datum van verblijf: maart 2020
Beoordeeld op 6 december 2019

De Vergaderfabriek is een BELEVING! Als je binnenkomt ervaar je meteen het gevoel van ruimte; licht, hoog, en heel groot! Overal zijn innovaties te vinden. Alle muren zijn rond, het geluid op elke plek in de ruimte weer anders en de videoprojecties op de muren zijn adembenemend mooi! Een presentatie over de video op de muur projecteren? Geen probleem. De volgende stap is dat het licht binnen zich aanpast aan het licht buiten.... schuift er een wolk voor de zon, dan wordt het binnen donkerder.
Dit is echt werk van iemand met visie! Geweldige ervaring

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 17 september 2018

Voor ons familieweekend verbleven wij hier met 18 volwassenen en 5 kinderen waarbij er nog ruimte overbleef. De slaapkamers zijn zeer groot en ingericht met zowel een douche als een ligbad. Beneden is een grote zitruimte waar zich ook de open keuken bevindt. Er zijn diverse koelkasten beschikbaar en een uitgebreid bestek en borden. Zelf hebben we een cateraar het eten laten bezorgen wat ideaal is als je hier met kinderen bent. Overdag ging een deel naar de Apenheul terwijl anderen naar Deventer zijn geweest of een bezoek brachten aan vliegveld Teuge dat op nog geen 5 minuten loopafstand ligt. Hier was het goed druk met zweefvliegtuigen, parachutespringers en mensen die een rondvlucht maakten.Het vliegveld wordt ook gebruikt als landingsplaats voor hetelucht ballonnen. Bij het vliegveld kan je ook zelf een rit maken in een Lamborghini of een Ferrari

Datum van verblijf: september 2018
SlaapfabriekTeuge, Owner van De Slaapfabriek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2018

Wat een prachtige review dank u wel!!!! Graag tot ziens en wie weet dan een parachutesprong wagen :)

Beoordeeld op 10 juli 2018

prima gelegenheid voor groepen, goede slaapkamers, fijne omgeving, Tegenover het vliegveld, er is altijd wat te doen. Ik vind het lastig om nog meer te zetten maar dat moet om aan de tweehonderd woorden te komen.

Datum van verblijf: juni 2018
SlaapfabriekTeuge, Owner van De Slaapfabriek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018

Vriendelijk bedankt voor uw review graag tot een volgende keer!

Beoordeeld op 7 mei 2018

Wat heb ik me hier welkom gevoeld. Alle privacy waar ik zo op gesteld ben en precies de service en aandacht die ik verlang. Wat mij betreft een B&B zoals een B&B bedoeld is. Ongedwongen, schoon en een tikkeltje huiselijk (vooral niet teveel van dat laatste). Mooie en schone kamers, waarbij in mijn geval (kamer Los Angeles) vanuit het bad TV gekeken kon worden. Ook dat was dus wel uit te houden.
Omgeving is een beetje saai, behalve voor de vliegeniers onder ons, die vlak naast het vliegveld zitten. Neemt niet weg dat je op loopafstand prima kunt eten bij de Hangar en zelfs eten kunt halen bij een eetgelegenheid vlak naast het vliegveld.
Wie echter de auto bij de hand heeft zit prima voor een bezoek aan Deventer (parkeer aan deze kant van de IJssel), Apeldoorn en de Veluwe.
Na een eerste midweek voor zaken, direct geboekt voor de week erop (doe ik zelden) en als de kans er komende maanden nog is, ga ik zeker nog eens terug.

Kamertip: de kamer 'Los Angeles' heeft een bad in de slaapkamer, vanuit waar je TV kunt kijken!
Datum van verblijf: april 2018
SlaapfabriekTeuge, Eigenaar van De Slaapfabriek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2018

Wat een mooie reactie, dank u wel!! wat fijn als u weer terugkomt en ik hoop dat u nu een heerlijke "vakantie"week heeft gehad met de kinderen. Aan het weer heeft het niet gelegen. Graag tot ziens,
Vr gr
Marjo