Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grote en gezellige pub”
Beoordeling van Gus O’Connor’s Pub

Gus O’Connor’s Pub
Geclassificeerd als nr. 5 van 25 Restaurants in Doolin
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 26
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen, Barscene
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Deze pub wordt veel gebruikt voor de lunch als je in de buurt van de Cliffs of Moher bent. Het kan er erg druk zijn, en dan is het lastig een plek te vinden, vooral als je met een groep bent.
Je krijgt er lekker eten, dat ook nog snel geserveerd wordt.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Loetk1250
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.487)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 3.487 beoordelingen

3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede prijs kwaliteit verhouding. Oesters waren zeer goed. Mosselen lekker maar klein. Krabbepoten waren de beste doe we in Ierland hebben gegeten. Zalm was van perfect gebakken. Luidruchtig. Weinig plaats aan tafel. Wel gezellig. Ik prefereer de kleinere schaal en gezelligheid van McDermott. Het eten is er vergelijkbaar van kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AnneliesDeBondt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gusoconnorspub, General Manager van Gus O’Connor’s Pub, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Hi AnneliesDeBondt,

Thank you for your visit and for your feedback!

We are delighted to hear that you thoroughly enjoyed our local seafood and in particular our crab claws, the best you've tried in Ireland is quite the compliment! We are pleased that you enjoyed our cosy atmosphere! We strive to create an authentic lively experience for our customers with our delicious food and drink and live traditional Irish music sessions!

We hope to see you again on your next visit to Doolin. Feel free to check in with us on Facebook or Instagram!

Kind regards,
Patrick.
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onderweg op onze rondreis al gehoord van Gus O’Connors. Rond uurtje of 6 aangeschoven aan toen al zeldzaam tafeltje. Rustig begonnen met 2 Guiness en wat carlic Bread. Met grote belangstelling de uiterst efficiënte gang van zaken bekeken zonder het gevoel te hebben in een massa tent terecht gekomen te zijn. Eten en drinken gewoon even bestellen bij de bar. We hebben de mosselen en stew gegeten. Wat een verademing na al dat pub-food. Echt goed!

Elke tafel direct op reserved gezet als mensen bijna weggingen en dan soepel de volgende wachtende op dat tafeltje. Lekker efficiënt
Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank aldertf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gusoconnorspub, General Manager van Gus O’Connor’s Pub, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Hello alderft,

Thank you for your feedback and your visit!

We are delighted that you had a great time with us. Our aim is to be as efficient as possible while giving each individual a warm welcome and attentive service. We are pleased you enjoyed our very popular fresh Atlantic Mussels and Beef and Guinness Stew. We hope you got to listen in on one of your traditional Irish music sessions too!

Thank you kindly for your recommendation.
We hope to see you again soon on your next visit to Doolin!

Kind regards,
Patrick.
General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2019 beoordeeld

Hier naald toe om wat te eten. Er speelde al live muziek, gezellig. Het eten kwam snel, lekker eten. De bediening was wat minder goed. Als je glas leeg was moest je echt om aandacht vragen. Ne het eten blijven zitten om van de muziek te genieten en te kletsen met andere bezoekers (Iers en toerist)

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank joopv560
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gusoconnorspub, Manager van Gus O’Connor’s Pub, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019
Google-vertaling

Dear joopv560,

We would like to thank you for your visit and review, great to read you enjoyed your meal with us and traditional music sessions!

Just to avoid any confusion, orders always have to be placed at the bar which is why the floor staff doesn't take orders for drinks or food at tables :)

We hope to see you in Doolin again soon and in the meantime feel free to keep in touch with us on Facebook and Instagram!

All the best,
Charles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke en gezellige pub. Wij aten rustig buiten in het zonnetje op hun terras. Vriendelijke en snelle bediening. Er stoppen wel regelmatig eens bussen met toeristen, dan is het er vermoedelijk wel drukker.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Augustus_Manfred
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gusoconnorspub, Manager van Gus O’Connor’s Pub, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2019
Google-vertaling

Dear Augustus_Manfred,

Thank you for your recent visit and kind words, we are pleased to hear you enjoyed your meal with us and the beautiful Doolin sunshine :)

We are looking forward to seeing you in Doolin again and until then feel free to connect with us on Facebook and Instagram!

Kind regards and take care,
Charles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gus O’Connor’s Pub bekeken, bekeken ook

 

In Gus O’Connor’s Pub geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding