Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastisch”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Authentieke mas, 8 generaties oude lavendelboerderij
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Authentieke mas, 8 generaties oude lavendelboerderij
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Authentieke mas, 8 generaties oude lavendelboerderij
Bikers
Zonsondergang op het domein
Ingang
Onze velden
Gite 1
Terras gite 1
Kamer Elisah
Gite 1
Receptie met Belgische TV
Kanovaren in saint Antonín Noble val
Quadtochtje met the kids
Bikers
Ingang kamer Elisah
Kamer Josephine
Kamer Elisah
Kamer Eisah
Kamer Josephine
Vernieuwd zwembad van 6/12 meter!
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 6 badkamers, met plaats voor 20 gasten
Montaigu-de-Quercy, Tarn-et-Garonne, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Compass66 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fantastisch”
Beoordeeld op 2 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Gite was zeer proper, lieve, behulpzame uitbaters met 3 geweldige dochters.
In 1 woord "fantastisch".

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Vriendelijkheid en hygiene
Minpunten: Geen WiFi in de gite
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kittyclae ...
Hamme, België
1 beoordeling
“Prachtig domein in prachtige streek!”
Beoordeeld op 12 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

Bij aankomst hadden we direct al een vakantiegevoel. We werden goed ontvangen met een aperitiefje op het terras in het zonnetje! De kamer Amelie waar wij logeerden was zeer mooi, kraaknet en groot genoeg voor ons 5. Het ontbijt was prima! De table d'hote was zeer verzorgd en lekker! Onze kids hadden een supertijd. De eigenaars zijn zeer behulpzaam en de 3 dochtertjes zijn lieve, sociale en leuke kinderen. Er werd flink samen gespeeld. Een adresje om te onthouden, wij komen zeker terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: De rust, de faciliteiten op het domein, de sfeer, de kindvriendelijkheid, ...
Minpunten: Ons verblijf dat te kort was
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karolien ...
Hamme, België
2 beoordelingen
“Ontspannende kindvriendelijke vakantie”
Beoordeeld op 7 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

Wij hadden een weekje vakantie op het mooie vakantiedomeinen, we verbleven in de gite voor 6 personen, een zeer grote mooi ingerichte gite, met een leuk terrasje. Op het domein kunnen de kinderen spelen in de zandbak, op de schommel of trampoline. Als je even wat rust wil zijn er de verschillende hangmatten waar je even kan rusten of een boek lezen. het zwembad is eveneens prachtig met een mooi zicht op de natuur.
In de omgeving zijn vele authentieke dorpjes en leuke marktjes.
Isolde en Frankie staan altijd paraat! We hebben een zeer ontspannende vakantie gehad!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nele V
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Schoonheid en rust!”
Beoordeeld op 16 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wij werden ontzettend hartelijk ontvangen in deze prachtige b&b, Isolde en Frankie deden ons meteen heel welkom voelen. Ze gaan op een zeer hartelijke en warme manier om met hun gasten! Hun 3 dochtertjes zijn even vrolijk en spontaan als hun ouders. Ze speelden fijn samen met onze meisjes! De kamer Elisah waar wij logeerden was ontzettend smaakvol ingericht. Er is een kleine maar zeer nette en mooie badkamer met een goede douche!
Het bed was voor ons fantastisch...we hebben er heerlijk geslapen. De luikjes kunnen dicht zodat het zonlicht je niet al te vroeg wakker maakt. Vooral met kleine kinderen is dit handig.
Op de fantastische binnenplaats kan je het heerlijke ontbijt nemen, de sfeer is er relaxed en ontspannen. Heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten aan de ontbijttafel! Er is ook een koelkastje voorzien voor de gasten van de b&b, altijd handig om een stukje fruit of wat eten in te bewaren voor overdag. Er is een mooi zwembad, volledig afgezet. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven gehad, er is ruimte zat....! Dichtbij is er een supermarkt en een meer. Hier zal je je niet vervelen! Zeker en vast een' geniet adresje ' om te onthouden!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pplovyt
Hamme, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top Top Top”
Beoordeeld op 7 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtig domein, prachtige locatie.. Zowel voor jong en oud. Kinderen hebben een reuze tijd beleefd.. Maaltijden zijn heel verzorgd en vers.
Kamers proper tot in de puntjes.
Familiale sfeer.. Kindjes van de uitbaters zijn ontzettend leuk en lief!
Kortom: eerste keer dat we deze plaats bezochten maar zeker niet de laatste keer!
Wij komen terug!!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De rust, de stilte en familiale sfeer
Minpunten: De terugkeer naar huis
Reisgroep: Kleine kinderen
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
themitche ...
Cambridge, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2018
Thank you! Nick, kim, jake and Charlotte for this very Nice comment! Enjoy life and hopefully we Will meet again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen