Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 17:30
  
Google
Manieren om Bunratty Castle and Folk Park te ontdekken
vanaf US$ 19,02
Meer info
Ierse avond in Bunratty
2 beoordelingen
vanaf US$ 50,44
Meer info
vanaf US$ 39,27
Meer info
vanaf US$ 61,72
Meer info
Beoordelingen (4.239)
Beoordelingen filteren
4.239 resultaten
Waardering van reizigers
2.569
1.207
317
89
57
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.569
1.207
317
89
57
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.239 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

Super leuk en interessant, geholpen door het zeldzame zonnetje. Gemoedelijke sfeer en behulpzaam personeel.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank rvanderb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
shannonheritage, Manager van Bunratty Castle and Folk Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you for your lovely review and we are so delighted to hear you had an enjoyable visit to Bunratty.

Kind regards,

BCFP Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2019

Leuk kasteel en de moeite waard om te bezoeken.
Dompel je nadien onder in de verleden tijd en wandel door het folklore park, een echte aanrader

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Lu2600
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
shannonheritage, General Manager van Bunratty Castle and Folk Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019
Google-vertaling

Hi Lu2600


Thank you for your lovely review and we are so delighted to hear you had an enjoyable visit to Bunratty,


Kind regards

BCFP Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019 via mobiele applicatie

Het kasteel (de toren) is wel de moeite waard om in te gaan, maar t is wel erg krap met drukte. De huisjes zijn ook leuk en origineel; de rest is toeristenvernaak

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank aartjanwissink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
shannonheritage, Manager van Bunratty Castle and Folk Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
Google-vertaling

Dear aartjanwissink

We are happy to hear you enjoyed your visit to our castle and cottages.
We hope to welcome you back in the future.

Kind regards,
BCFP Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2019

Op een grijze regenachtige dag het kasteel in en je waant je terug in de middeleeuwen! De gangen en trappen in het kasteel zijn klein en smal, je moet goed opletten waar je loopt. De kamers zijn simpel ingericht en aangekleed.Het kasteel is mooi in zijn geschiedenis maar persoonlijk was ik er snel mee klaar. Veel te druk met toeristen.
Het folklore park dat er direct achter ligt is wel de moeite waard, oude cottages en oude ambachten. De cottages kun je van binnen bekijken met hun authentieke inrichting. Er werden bak lessen in oude stijl gegeven en muziek gemaakt. Ezeltjes lopen rond, erg leuk allemaal.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Anna630_5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2018

Wij hebben daar gegeten en het was geweldig. Het eten is ontzettend goed. Je moet wel door eten, want het gaat best snel.
Het entertainment is geweldig. Absoluut een aanrader.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Sandra B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken