Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (492)
Beoordelingen filteren
493 resultaten
Waardering van reizigers
251
147
61
14
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
251
147
61
14
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 493 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2018 via mobiele applicatie

We hebben een aangenaam verblijf gehad in dit hotel. De ligging midden in het dorp is prima. Het is wel even zoeken naar een parkeerplaats, aangezien het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft. Het hotel was ongetwijfeld recent opgeknapt, alles oogde nieuw, schoon, up to date. Hierbij is er wel behoorlijk ingeboet op authenticiteit. Men heeft een poging gedaan om de sfeer van vroeger terug te brengen door de gekozen stijl, het komt echter een beetje geforceerd over door de gebruikte materialen. Voorbeeld, een deel in het restaurant is ingericht als bibliotheek, de boeken zijn echter een poster i.p.v. echte boeken. De bediening in het restaurant laat te wensen over, afgezien van enkele jonge bediendes. Het is niet bijzonder vriendelijk en het eten en drinken wordt met weinig worden op tafel ‘gepleurd’. De kwaliteit van het eten is prima. De kamers zijn dik in orde. Al met al een prima plek voor één nacht.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ronaldv995
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaireO1489, Owner van Nesbitt Arms Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your review of our hotel. I am glad you enjoyed your time here with us and experienced our award winning food. I have taken on board your comments which we love to hear to ensure that we are delivering the best service and attention to all our guests.

I do hope you will join us again in the future if you decide to return to this beautiful part of Ireland.

Kind regards


Liam, Claire & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt gelegen in een klein dorpje met leuke winkeltje en pubs. Het hotel en de kamers zijn netjes en schoon, en lijken pas gerenoveerd te zijn. Het restaurant wat bij het hotel hoort is een aanrader om te eten, alleen is het personeel daar niet altijd even vriendelijk. Het ontbijt is net als het eten in het restaurant prima! Al met al een mooi, schoon, en net hotel met goed eten.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank roowin96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaireO1489, Owner van Nesbitt Arms Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,


Thank you for your review of our hotel. I am thrilled you enjoyed your time here with us in this beautiful part of Donegal. I will pas on your kind comments to our team here.

I do hope you will join us again in the future in this beautiful part of Donegal.

Once again thank you for your review.



Kind regards


Liam, Claire & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2018 via mobiele applicatie

2 nachten in dit hotel verbleven tijdens onze rondreis door Ierland. Receptie en personeel vriendelijk en behulpzaam,
kamers prima, lekkere bedden.

Wat wel een probleem was was het geluidsoverlast.
Het hotel is erg gehorig, je hoort de buren het licht aan doen, hun oplader in het stop contact steken, wc doortrekken en daarna een 10 minuten piepend geluid als die zich weer vult. Als je de kraan of douche aanzet hoor je gepiep, wederom lang aanhoudend.
Ontbijt was middelmatig, lauwe melk voor de cornflakes, en de warme gerechten dropen van het vet.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Leocrafts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claire O, Owner van Nesbitt Arms Boutique Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review our hotel. I have taken on board your comments.

I do hope you will join us again in the future.

Kind regards

Liam, Claire & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2017

Het is een heel aardig dorpshotel, met zo op het eerste gezicht een goede reputatie.
Drie sterren en dat maken ze waar. Alles is netjes op orde en schoon.
Het is niet heel modern, maar wel comfortabel ingericht. Bedden zijn comfortabel. badkamer is netjes verwacht niks van het uizicht

Datum van verblijf: augustus 2017
Bedank 576jeroenh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 3 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review our hotel. I am glad you enjoyed your time here in this beautiful Heritage Town of Ardara.
I do hope you will join us again in the near future.

With kind regards

Claire & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017 via mobiele applicatie

Na een mooie reis over de Wild Atlantic way noordwaarts aangekomen in Ardare. Vrije parkeerplaats precies tegenover hotel gevonden.
Plaatsje op zichzelf stelt niet zoveel voor. Het is een echt tweed stadje. Elk (souvenir winkeltje verkoopt tweed- en wollen kleding. Winkeltjes lijken wel uit de zestiger jaren te komen. Maar heeft wel iets.
Lastig om iets te vinden over de historie van dit hotel. Uiteindelijk iets van gelezen op een pleintje langs het riviertje wat door dit stadje stroomt.
Kamer op 1e verdieping. Lift aanwezig. Kamers lopen in een vierkant. Kijken dus allemaal uit op de binnenkant. Maar daar is niks te zien. Behalve een dak.
Mooie ruime kamer, wel een beetje warm en prima badkamer. Douche in het bad. Goed WiFi. We verbleven hier 2 nachten en kregen een wachtwoord wat 48 uur geldig was.
Restaurant beneden naast hotel aanwezig. Helaas was er de eerste avond geen plek. Maar toch van een heerlijk diner in de ontbijtzaal kunnen genieten. In de ontbijtzaal waar ook een groepsreis het diner nuttigden. Wij konden wel van de kaart bestellen. De busreizigers niet.
Ontbijt was ook prima. Buffet en de warme gerechten werden gevraagd. Wel zelf je toast roosteren. Er was zelfs kaas ( heel belangrijk voor ons kaaskoppen ) en gesneden vleeswaren aanwezig.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 457liak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 19 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for taking the time to review our hotel. I am so thrilled you enjoyed your time here and the town of Ardara. We are very fortunate to be situated in the centre of such a quaint little town where turf fires, traditional music and friendly locals are the order of the day.

I have taken on board your comments on no information on the history of the hotel but please know that I am currently looking into it as this building has been receiving guests now for nearly 180 years and would certainly have some stories to tell!

I do hope you will return to the area again in the not too distant future as you would be very welcome.

Once again thank you.

With kind regards

Claire and Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken