Teleurstellend en het nu niet bepaald dat we daar voor het eerst komen, we komen er al jaren (!)
Binnen 1,5 week voor de 2 x gegeten, ik wilde “zien” of ik weer hétzelfde gevoel zou krijgen….dit keer gingen we (van te voren gereserveerd) na een wandeling met onze 3 honden voor een warme lunch (varkenshaas, champignons, beetje jus en 2 witte boterhammen).
We werden verwezen naar aparte ruimte omdat we grote honden hadden dit is het voormalig rokers”hok” (en dat was nog te ruiken ook). In dit rokershok staan 3 tafeltjes, deze ruimte laten innemen door gasten met uitsluitend grote honden dicht op elkaar…..dit zal naar alle waarschijnlijkheid geen “feest” worden.
De borden waren liefdeloos opgemaakt, brood droog, vlees te rood, naar de champignons moest je zoeken, de jus was meer vet dat wat anders. Borden hebben we teruggegeven, we kregen de borden terug met idd meer doorbakken vlees. Nog een beetje het geheel opfluffen, echt niet….de champignons waren nu helemaal om te zoeken(!).
Personeel is goed getraind in welkomstwoordje (al lijkt het meer op schreeuwen) en andere standaardzinnen, maar warmte in de stem ontbreekt.
Dat gevoel wat ik 1,5 week geleden niet goed kon omschrijven, kan ik na vandaag wel….de warmte en liefde bij Moeke is verdwenen.