“Onvriendelijk personeel bederft het plezier”
Beoordeling van Cafe Moeke

Cafe Moeke
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Egelshoek
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 22
28 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Na enige maanden dit restaurant weer eens bezocht. Gereserveerd dus we melden ons. Jongeman begroet ons met melding mijn collega komt bij u. Collega’s lopen ons links en rechts voorbij terwijl we wat ongemakkelijk staan te wachten temidden van de gasten. Uiteindelijk maar iemand aangesproken. Norse reactie maar we krijgen een tafel toegewezen. Een tweetal gasten die blijkbaar niet gereserveerd hadden worden onvriendelijk weggestuurd met melding alles is gereserveerd. Nb vele tafels waren leeg en bleven de rest van de avond ook leeg! Bediening aan onze tafel zichtbaar ongeïnteresseerd, geen contact en merkwaardige wijze van communiceren. Voor ons laatste keer. We gaan naar een gezelligere locatie onder de vlag van dezelfde eigenaar in Muiden!

Datum van bezoek: september 2021

21 september 2021 beoordeeld

Oei, dat was een slechte ervaring. Waren van plan te lunchen op het terras, maar zijn na een drankje weer snel weggegaan. Wat een verschrikkelijke lucht. Op iedere tafel staat een volle asbak en die lucht hangt over het hele terras. Niet te harden.

Datum van bezoek: september 2021
8 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het gebodene was prima, de bediening wat apart. Opmerkingen van de afstandelijke serveerster bij het bestellen als "roept u maar" en bij het afrekenen
"wilt u van uw geld af?" zijn op z'n zachtst gezegd wat vreemd. Zal wel humor zijn, maar niet de mijne.

Datum van bezoek: juli 2021
6 september 2020 beoordeeld

Met vrienden heerlijk geluncht op het terras bij Café Moeke. De saté en de tosti met geitenkaas, walnoten en honing waren heerlijk. Ook het nagerecht, Panna Cotta met sinaasappel en de Scroppino waren erg lekker. Personeel zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2020
31 augustus 2020 beoordeeld

Bij Moeke is een begrip, maar voor wie het niet kent.
Restaurant in de stijl van ouderwetse bruine kroeg. Dus hoeten vloeren, simpele stoelen en natuurlijk perzische kleedjes op tafel. Ouderwets gezellig.
Lunch kaart heeft diverse gerechten van klein broodje tot salades en warme gerechten. Goede prijs / kwalitiet verhouding!
P.S. Ook lekker terras ,wel aan drukke weg

Datum van bezoek: augustus 2020

Reizigers die Cafe Moeke bekeken, bekeken ook

Lage Vuursche, Utrecht Province
Hollandsche Rading, Utrecht Province

Maartensdijk, Utrecht Province

In Cafe Moeke geweest? Deel je ervaringen!