US$Ā 297
US$Ā 300
Volledig restitueerbaar voor zo 1 okt.
StayForLong
US$Ā 263
Expedia.comUS$Ā 300
PricelineUS$Ā 326
Vio.comUS$Ā 263
Beoordeeld op 15 juli 2019

Als tweede stop op onze rondreis op Sardiniƫ, het mooie en heerlijk Italiaanse Hotel Cala Caterina aangedaan.
5 dagen zijn we daar verwend met erg goede persoonlijke service, bijzonder goede keuken, een prachtplek voor het luxe ontbijt en stijlvolle bar met afwisselende live-muziek.
Het was een plek als uit de film. Grote stille weides, heerlijke ligbedden, alles klopte er.
Het strandje is erg fijn, de omgeving is prachtig, alles in en om het hotel zeer goed onderhouden, de kamers perfect en de mensen persoonlijk en geĆÆnteresseerd.
Met spijt moesten we doorreizen, we raden deze plek zeer aan, mocht je op zoek zijn naar rust en even helemaal bijkomen in alle luxe!

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 10 oktober 2018 via mobiele applicatie

Mooie locatie, kamer een beetje muf maar verder prima. Bij zowel het diner als het ontbijt een hoop poe-ha, het personeel loopt de benen uit het lijf maar krijgt het niet gebolwerkt. Andere hotelgasten plunderden het ontbijtbuffet waardoor dit helemaal niet meer was aan te vullen, jammer en erg demotiverend voor het personeel wat wel zijn best deed en erg vriendelijk was. Misschien is het beter de lat wat lager te leggen en meer personeel in te zetten? Ik heb liever een vers croissantje met jus dan een gestreken servet bij mn ontbijt..

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Dit hotel is gebouwd meer als een riante villa dan als een echt hotel , een prachtige tuin met aansluitend een privƩ strand, wit strand met helder blauw water , ze moeten alleen de tuin verlichting nakijken , veel lampen deden het niet .

De standaard kamers op de begane grond zijn een beetje klein, wij hebben een upgrade gekregen met een kleine bij betaling, kamers zijn iets gedateerd maar de bedden goed zeer goed met lekker beddengoed.

Het ontbijt is heel riant met onbeperkt van alles , vers fruit tot aan vette spek met verschillende soorten ei .

Aperitief in de bar is zeer goed verzorgd met allerlei gratis hapjes , daarna het diner super , lekkere wijnen en een zeer goed menu .

Kortom dit hotel is voor ons super om een paar dagen te telexen , inprincipe hoef je het hotel niet uit ,

Kamertip: Vraag kamer op de eerste verdieping
Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 16 juni 2016

We hadden een kamer met een zeer ruim balkonterras, boven de apero hoek. We genoten van life muziek. Zeer lekker aperitief overigens met vrij te nemen variatie aan tapas. Kleine technische mankementen werden op eerste verzoek direct in orde gebracht. Eerder kleine douche, wel goed uitgerust. Schitterende verzichten, verfrissende zeebries, ruime tuin met veel zithoekjes. Zeer attente en vriendelijke service. Ook in het restaurant. Lekkere betaalbare wijn. Spontaan aanbod een halve fles te bewaren tot de volgende dag. Uitstekend halfpension. Boek dit gerust bij. WiFi werkte goed. Voldoende keuze bij het ontbijt. In de buurt mooie jachthaven, excursies mogelijk. Beetje ver van cagliari, wel baan met prachtige verzichten, zeer gevarieerd. Let op bij bezoek aan stadjes: sluiten over de middag voor vele uren. Zorg ook voor uitstekende gps, want de bewegwijzering voor excursies is minimaal. Rustig deel van Sardiniƫ. Naar het strand telkens over ongeplaveide wegen.

Kamertip: Mooi balkon in 123
Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 5 augustus 2014

Schiiterende locatie, goed zwembad, mooie tuin en faciliteiten.
Toch zijn er problemen met geurhinder in kamers zeker op het gelijkvloers. Het personeel heeft wel geholpen om een mooiere kamer te vinden.
Heel lekker geluncht, maar ook een te hoge rekening voor de lekkere gegrillde vis. Stond niet op de kaart, en bleek 3 maal zo duur als de andere schotels die wel geprijsd waren.

Datum van verblijf: juli 2014