Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best vis plate ooit gehad in Ierland. ”
Beoordeling van The Brass Monkey

The Brass Monkey
Geclassificeerd als nr. 10 van 46 Restaurants in Howth
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
25 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gastvrijheid en eten is hier buitengewoon goed. Na verschillende bezochte restaurants ben je het standaard wel wat zat. Wil je verse zalm, inktvisringen, gerookte zalm, krabsalade neem dan de visplate, buitengewoon veel verse vis. Enorme leuke plek waar je bedient wordt zoals het hoort voor Ierse begrippen. Ik zeg doen.

Bedank Rutger K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbara S, Public Relations Manager van The Brass Monkey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2017
Google-vertaling

Thank you so much.
The brass Monkey

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (753)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 753 beoordelingen

2 februari 2017 beoordeeld

Gelegen aan de haven (west pier) in Howth vind je dit leuke restaurant. Wat een gezellige kleuren als je binnenkomt. Heel veel vis op de kaart en waar kun je dat beter eten dan aan de kust. Prima kaart en heerlijk eten.
Bediening komt soms wat haastig en niet écht geïnteresseerd over. Reserveren is ws. nodig in het spitsuur.
Klein terras buiten .

Bedank Brecht1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbara S, Public Relations Manager van The Brass Monkey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2017
Google-vertaling

Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2016 beoordeeld

omdat we moesten wachten op de boot om in de baai te varen, zijn we fish and chips gaan eten op het terrasje van dit restaurant. Ik moet zeggen dat we wel eens beter hebben gehad. maar het uitzicht op de haven vergoedde veel

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bvdeijnden54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbara S, Public Relations Manager van The Brass Monkey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016
Google-vertaling

You were on the Dublin Bay Cruise I think, which goes from the end of the West Pier.

We give 10% off your bill to any same day excursion ticket so I hope you availed of that!

Kind regards
The Brass Monkey

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2015 beoordeeld

Gezellige tent waar je ongedwongen en lekker fish & chips kunt eten. Gelegen aan de haven van Howth, Er zijn meerdere eetgelegenheden, maar deze viel op omdat er veel verschillende mensen aan het eten waren, terwijl er bij de andere restaurants weinig volk zat. Al met al lekker gegeten.

Bedank Cofifty7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbara S, Public Relations Manager van The Brass Monkey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2016
Google-vertaling

We are delighted you enjoyed your visit to The Brass Monkey Howth. Follow us on Facebook for great offers and news. Thank you for taking the time to review us.
Regards
Barbara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2015 beoordeeld

We hebben lekkere fish&chips in een gezellig restaurantje vlak in de haven gegeten. Met vriendelijke bediening was het een uitstekende ervaring.
Cheers

    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Billie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barbara S, Public Relations Manager van The Brass Monkey, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review The Brass Monkey. We are so glad you enjoyed your dining experience with us and hope to see you back in Howth in the near future. Find us on Facebook for great offers and news.
Kind regards
Barbara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Brass Monkey bekeken, bekeken ook

 
Howth, Graafschap Dublin
Howth, Graafschap Dublin
 
Howth, Graafschap Dublin
Howth, Graafschap Dublin
 

In The Brass Monkey geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding