Jack M
Veghel, Nederland

Zeer matig verblijf op een prachtige locatie

Beoordeling van Zuytland Buiten
2,0 van 5 bollen5 aug 2024 beoordeeld
Duidelijk werd dat het overgrote deel van het park vrijwel permanente bewoond wordt door vaste bewoners. Deze mensen hadden het de hele dag druk met onderhoud aan hun huis, tuin of boot. Zo klonk het en der naar het geluid van elektrische schuurmachines, grasmaaiers, hogedrukreinigers en aanverwante apparaten. Geen plek voor rustzoekende vakantiegangers zoals wij. De combinatie van villapark met permanent verblijf en vakantiepark voor toeristen was ons vooraf ook niet bekend.

We hadden het vooraf kunnen lezen: er was geen laadstation voor onze elektrische auto op het park, maar vreemd is dat wel. Volgens de receptioniste was dat laden ook absoluut niet toegestaan op het park! Dat terwijl 1 op de vijf eigen huisjes op het park wel een eigen laadpaal had. We vonden uiteindelijk een oplaadpunt in het dorp op een kwartier lopen. Niet van deze tijd toch?

Wat het huisje zelf betreft: mooi gelegen, maar het hele gazon en de veranda rondom was werkelijk vergeven van de ganzenpoep. Niet te doen om zonder poep aan je schoenen aan de waterkant te komen. Verder was het huisje, ook voor Landal begrippen, wel erg sober, met o.a. een defecte afstandsbediening voor de tv, een mini sauna voor 1 persoon zonder gebruiksaanwijzing, ratjetoe aan bestek, achterstallig onderhoud schilderwerk, kapotte parasol en zo nog meer.

De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening dan ook sterk onder de maat. Zeker als je bedenkt wat gasten in het hoogseizoen mogen afrekenen!

Bij vertrek de sleutel afgegeven aan de receptioniste die niet eens de moeite nam om te vragen of ons verblijf naar wens was en ons een goede reis te wensen. Vanaf 1-1-25 is dit park geen Landal GreenParks meer
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Kijk gerust naar een andere locatie in deze regio, die is namelijk prachtig!
2,0 van 5 bollenHygiëne
11.1 km van Zuytland Buiten
9.5 km van Zuytland Buiten
Meer hotels in Simonshaven bekijken
Beoordeeld op 19 december 2023 via mobiele applicatie

Huisjes, park en lokatie is mooi, maar als je een huisje boekt, is het zeer karig voor wat je krijgt en betaald.
Er zijn geen dubbele bedden of king, queen bedden, geen 2 persoons dekbedden.
Badhanddoeken moet je extra voor betalen, en een hele lijst met boetes als je iets vergeet of niet doet.
Bovendien wordt het niet erg schoon opgeleverd, we moesten alles nog eens afwassen en in vaatwasser doen.
Er wordt 1 x per week alleen de WC en douche schoongemaakt en je krijgt schone bedlinnen.
De kussens op de bedden zijn vreselijk. Wij zaten in huisje 209.
De TV was een erg oude TV zonder netflix of smart TV. Met een DVD speler en radio van de kringloop winkel (het prijsje van 7,50 zat er nog op!)
Tuin en bestrating was slecht onderhouden. Er was ook geen droger, wel een goedkope wasmachine.
Al met al dus zeer karig en zuinig, en raad dit huisje zeer zeker NIET aan. Wellicht zijn andere huisjes beter, maar ik betwijfel het.
Zou beter iets boeken via AirBnB o.i.d.

Kamertip: Niet huisje 209 boeken, en let op: zeer zuinig ingericht, neem alles zelf mee, zoals handdoeken, theedoeken, dekbedden, koffiefilters, etc
Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 28 januari 2021 via mobiele applicatie

Mijn moeder en ik verbleven hier voor een hele maand tijdens de verbouwing van mijn woning. Ons huisje was klein maar fijn. Wel vond ik het niet helemaal goed schoongemaakt wat zeker in deze Corona tijd toch wel opmerkelijk is. Wat ons ook opviel is dat de kachel automatisch uit gaat als je er een tijdje niet bent. In de winter is dat niet echt prettig. Het internet was wel zeer goed waardoor ik gewoon kon werken.

Als je hier voor recreatie komt kan ik het niet echt aanraden. Tenzij je van wandelen of vissen houd. Veel meer is er niet te doen.

Datum van verblijf: januari 2021
Beoordeeld op 7 augustus 2020

Wij boekten een 6 persoons bungalow, nummer 24. Alle bungalows liggen aan het water. Een perfecte bungalow van alle gemakken voorzien en wat een fantastisch uitzicht over het water. Voorzien van steiger en mooie veranda. Bedden lagen heerlijk. Op het park zelf zijn weinig faciliteiten aanwezig, maar wij hebben niets gemist. Wij vinden dit echt een aanrader!!

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 4 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij zaten hier voor een verbouwing van de badkamer, maar als je op vakantie bent lijkt dit me een prima plek om de regio te verkennen.

Ons huisje lag direct aan het water. Het was goed schoon, alles was aanwezig en ook snelle wifi. Het betrof een 6-persoons huisje met een terras dat grotendeels rondom loopt. Heel fijn. Als je een bootje hebt, is deze plek extra leuk.

Verder een behulpzame receptie, pannenkoekenhuis en centrum van Zuidland op loopafstand.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 13 april 2019 via mobiele applicatie

Mooi park. Niet geschikt voor kleine kinderen, veel water en bruggetjes. Wel leuk pannenkoekhuis met speeltuin in de buurt voor de kinderen. Ook zijn er bootjes en waterfietsen te huur. Ook geschikt voor vissers.

Datum van verblijf: april 2019