Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wij zaten hier voor een verbouwing van de badkamer, maar als je op vakantie bent lijkt dit me een prima plek om de regio te verkennen.
Ons huisje lag direct aan het water. Het was goed schoon, alles was aanwezig en ook snelle wifi. Het betrof een 6-persoons huisje met een terras dat grotendeels rondom loopt. Heel fijn. Als je een bootje hebt, is deze plek extra leuk.
Verder een behulpzame receptie, pannenkoekenhuis en centrum van Zuidland op loopafstand.
Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Bezocht met familie
Mooi park. Niet geschikt voor kleine kinderen, veel water en bruggetjes. Wel leuk pannenkoekhuis met speeltuin in de buurt voor de kinderen. Ook zijn er bootjes en waterfietsen te huur. Ook geschikt voor vissers.
Datum van verblijf: april 2019
Stel Marijke B een vraag over Zuytland Buiten
Dit is een mooi natuurlijk park aan het water,lekker rustig, echt bijgekomen van alle stress...Mooie huisjes 4-8 personen.De meeste met een grote veranda waar je heerlijk kunt zitten en over het water uitkijkt. Alleen een broodjes service, maar in het dorp een prima supermarkt.Heerlijk naar het strand in Rockanje en winkelen in Brielle, met de mooie oude gebouwen, echt sfeervol en gezellige terrasjes.
Kamertip: alle huisjes zijn aan het water
Datum van verblijf: juli 2018
Locatie
Hygiëne
Stel 1412016 een vraag over Zuytland Buiten
1 Bedank 1.412.016
Nicole B
Enschede, Nederland
Beoordeeld op 16 april 2017 via mobiele applicatie
Dit park is ruim opgezet en straalt van alle kanten rust uit. Wij waren hier met onze dochters van 9 en 5 en ze hebben zich prima vermaakt zo vrij in de natuur en bij het water. De huisjes zijn schoon en ruim en het huisje beschikte over een ruime veranda aan de waterkant.
Datum van verblijf: april 2017
Stel Nicole B een vraag over Zuytland Buiten
Hagemann87
Hamm, Duitsland
Beoordeeld op 26 juni 2019
Kamertip: Haus Nr. 334 war in sehr guten Zustand.
Datum van verblijf: juni 2019
Prijs/kwaliteit