Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Brook Lane Hotel(Kenmare)
US$ 253
US$ 205
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 193
US$ 121
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Harbour View(Kenmare)
US$ 148
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Avelow House(Kenmare)
US$ 97
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
White Heather Farmhouse(Kenmare)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 92
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
US$ 115
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Wander Inn(Kenmare)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Kenmare Fáilte Hostel(Kenmare)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 113
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 638
US$ 513
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.340)
Beoordelingen filteren
1.340 resultaten
Waardering van reizigers
659
396
189
67
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
659
396
189
67
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.340 beoordelingen
15 augustus 2017 beoordeeld

Gelukkig maar 2 verdiepingen. Bij het diner hadden we een snelle bediening en het eten was van goede kwaliteit. De kamers zijn ruim en leuk aangekleed, ook de bedden liggen goed. Een leuk hotel in het centrum.

Verbleef: juli 2017
Bedank Geert L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld

Een gedateerd hotel. Op onze dag van aankomst was er een reuze bruiloft gaande, wat tot in de late uurtjes duurde. Kamer gedateerd, bedden redelijk maar niet meer dan dat. Het ontbijt was matig. Was onderdeel van een pakketreis. Andere hotels waren echt beter. Wifi signaal onvoldoende.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank harrie l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2017 beoordeeld

Een druk hotel, ook met groepen en verhuur van vakantiewoningen. Goede ruime kamers en alles erg schoon. Het ontbijt is goed maar niet echt uitgebreid. Natuurlijk wel een Iers ontbijt. Als je dat niet lust heb je weinig alternatieven. De bediening is erg vriendelijk en deels behulpzaam. Nadat een grote groep klaar was met het ontbijt ging men eerst opruimen en werd er pas daarna gewerkt aan de zeer nodige aanvulling van het ontbijtbuffet. Er werd ook letterlijk gezegd dat dit de volgorde was. Niet echt klantvriendelijk.

Verbleef: mei 2017
Bedank HaKo2311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld

Hier de laatste 2 nachten van onze rondreis doorgebracht. Groot complex, prima kamers en zeker schoon. Wij zijn vooral te spreken over het personeel. In de bar erg leuke bediening gehad en de dames van de receptie zijn erg behulpzaam.
Ontbijt als avondeten erg goed!

Kamertip: Vraag een kamer op begane grond als je niet de mogelijkheid hebt je koffers de trap op te tillen.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank T00sje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew R, General Manager van Kenmare Bay Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your recent review. I am glad to hear that you enjoyed all aspects of the hotel and your accommodation and our friendly staff. I hope that you enjoyed the rest of your trip around Ireland. If you are ever in the Kerry area again, we would love to welcome you back.
Kind regards,
Andrew Rees,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Raam kon maar 5 centimeter open, zeker niet de grote ramen zoals op website. Hotel met veel gangen en trappen, waarbij je steeds langs gastenkamers loopt. Geen lift. WiFi traag. Ontbijt niet bijzonder. Zwembad donker en klein, prima jacuzzi.

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
Bedank AdrianaH1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew R, General Manager van Kenmare Bay Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review and comments. Our windows are fitted with a security child safety lock on them
Kind regards,
Andrew Rees,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken