Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een Ierse Pub met live muziek”

The Coachman's Bar & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 21 van 57 Restaurants in Kenmare
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Iers, Vis en zeevruchten, Internationaal, Pub-restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
26 juni 2017 beoordeeld

Mede vanwege het feit, dat er vanaf 21.00 uur live muziek was, hebben wij hier gegeten. Het was er behoorlijk druk. een redelijke kwaliteit van eten, zeker voor een pub.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank René v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (597)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 597 beoordelingen

24 juni 2017 beoordeeld

Druk bezocht restaurant met goede traditionele keuken. Life muziek gedurende de maaltijd. Reserveren is aan te raden

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Eric038
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ook in de Bar-Restaurants is het goed vertoeven. Gezellig druk. Goed eerlijk eten zonder tierlantijntjes.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Henry K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten, eigengemaakte hamburger en gehaktballetjes, eigenlijk waren alle gerechten die we hadden besteld lekker!
Vanaf 19.30 werd er live muziek gemaakt (traditionele jigs en reels) door een violiste en accordionist, dat maakte het geheel af!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Elsje12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De vis Pie,was uitstekend maar voor de muziek hebben wij een extra koffie genomen. Mocht je in de buurt zijn echt aan te raden.

Datum van bezoek: augustus 2016
1  Bedank MarjanT15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Coachman's Bar & Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Kenmare, County Kerry
 

In The Coachman's Bar & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding