Wanneer je dochter van bijna 3 elke dag vertelt dat ze het een leuke vakantie vindt, dan heb je de juiste bestemming gekozen! Op het erf kon ze naar hartelust met haar vakantievriendjes spelen op trampoline en speeltoestellen en tijdens de maaltijd in het speelhoekje. Zelf heb ik ook genoten van onze eerste vakantie in het klein Noordhof. Als alleenstaande mama is het fijn om even een 'volwassen babbel' aan de lange familietafel te kunnen doen. In de buurt kan je veel kindvriendelijke uitstapjes maken. Plopsa, Boudewijnpark, kinderboerderij, stedelijk zwembad (niet duur en leuk voor kleuters) en natuurlijk het strand. Op onze goed te verduisteren kamer was alles voor de kleintjes aanwezig: gedekt kinderbedje, luieremmer, kinderbadje, verschoonmat, potje, tv met kinderkanalen,... Het is een oudere boerderij en oudere kamers, maar mijn bed was tiptop en onze kamer gezellig en proper. Het ontbijt was prima, meestal een eitje erbij. En van de avondmaaltijden heb ik ook genoten! Gevarieerd en altijd lekker! Er was ook altijd wel iets bij dat de kleuterdochter lustte.