Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke rustig gelegen villa in de buurt van ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Habaraduwa, Galle District, Zuidelijke Provincie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
frankC727 ...
Rotterdam
2 beoordelingen
“Heerlijke rustig gelegen villa in de buurt van Unawatuna en Galle”
Beoordeeld op 5 juni 2018 voor een verblijf in januari 2018

Heerlijke rustig gelegen villa met 4 kamers in de buurt van Unawatuna en Galle. Hele vriendelijke Nederlandse eigenaren en Sri Lankaans personeel die je bij alles kunnen en willen helpen zoals onder andere het bellen van een Tuctuc of het regelen van een taxi om naar het strand of naar de stad te gaan. Echt een aanrader om hier te verblijven ipv de drukkere en meer toeristische hotels in Galle of Unawatuna. Mochten we weer naar Sri Lanka gaan dan zou ik zeker weer naar Tabula Rasa Villa of het Tabula Rasa Resort (wat op dit moment wordt gebouwd op ongeveer een 2 kilometer van de villa) gaan.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jun 2018
Beste Frank, heel hartelijk dank voor deze mooie review! Ons resort is open vanaf volgend jaar, dus...Het zou het inderdaad heel leuk zijn jullie daar ook een keer als onze gasten te kunnen ontvangen. Warme groet, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Liesbeth8 ...
Amsterdam, Nederland
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Prachtig koloniaal huis bij Galle”
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018

Een top locatie! Fantastisch koloniaal huis met zwembad in de tuin. Zeer smaakvol ingericht. Lekker rustig gelegen vlakbij Galle. Het huis heeft maar een klein aantal kamers dus het is nooit druk. Het huis wordt gerund door Anouk, de Nederlandse eigenaresse. Het is net alsof je in Sri Lanka een eigen thuis hebt. Super!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jun 2018
Beste Liesbeth, Dank je wel voor je goeie review. Hopelijk kunnen we jullie ooit nog eens te gast hebben. Warme groet, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ajel_11
Nederland
Niveau 3 bijdrager
9 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 jun 2018
Thank you so much for your very kind words! I'm happy I could be of help for you and your daughter. I hope her knee will be good again soon! See you next year at Tabula Rasa Resort, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LotC14
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 juni 2018 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jun 2018
Thank you so much for your kind words. We enjoyed your company a lot! Hope to see you again this of next year. Warm regards, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeganM410 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 jun 2018
And you're always very welcome to come back! Thank you very much for your nice words. We enjoyed hosting your nice family. Warm regards, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Minou G
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jun 2018
Dear Minou, thank you for these nice words! I hope, one day, we'll cross our ways again. Warm regards, Anouk
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anouk B
Var, Frankrijk
2 beoordelingen
Beoordeeld op 28 mei 2018 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jun 2018
Thank you very much for your lovely review. We'd love to see you again.
Team Tabula Rasa Villa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen