Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Paradise Island Resort & Spa
Hotels in de buurt
Gili Lankanfushi Maldives(Lankanfushi)
US$ 1.825*
US$ 1.750*
Gili Lankanfushi
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Raalhu Lodge(Himmafushi Island)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 79*
US$ 68*
Booking.com
Zie aanbieding
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa(Furanafushi Island)
US$ 581*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Cinnamon Dhonveli Maldives(Farukolhufushi Island)
US$ 984*
US$ 575*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
US$ 308*
US$ 295*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 2.846*
US$ 1.121*
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Bandos Maldives(Bandos)
US$ 373*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Coconut Tree Hulhuvilla Beach(Hulhumale)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95*
US$ 74*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Kurumba Maldives(Vihamanafushi)
US$ 511*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Planktons Beach(Hulhumale)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 73*
US$ 54*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.169)
Beoordelingen filteren
3.169 resultaten
Waardering van reizigers
1.690
1.009
237
116
117
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.690
1.009
237
116
117
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.169 beoordelingen
16 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtig eiland met erg goede service en een leuk animatieteam. Bebo and the Joker were the best! Elke avond waren er activiteiten te doen en sochtends aqua robic in de zee. Prachtig! We come back soon!

Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
Bedank Julia v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PARADISE-ISLANDMV, Management Team van Paradise Island Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 maart 2018
Google-vertaling

Dear Julia v,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel. This feedback
will uplift and motivate our staff and help improve our customer service efforts to go one step further
during your next stay with us.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2018 beoordeeld

Heerlijk verblijf gehad op dit resort. Wij hadden een watervilla en hebben er geen moment spijt van gehad, luxe en erg ruim met prachtig uitzicht! Erg vriendelijk personeel, veel activiteiten en het romantisch diner voor 2 op het strand is een echte aanrader! Wij hebben ook een fotoshoot gehad en zijn erg blij geweest met Sharfan onze fotograaf! Zijn geduld met onze zoon, en oog voor detail heeft bijgedragen aan een geweldige herinnering. Wij willen graag nog een keer terug!

Kamertip: Watervilla is de moeite waard, prachtig uitzicht en een deel van de oceaan voor jezelf :)
Verbleef: februari 2018, reisde met familie
Bedank PriyaG84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PARADISE-ISLANDMV, Management Team van Paradise Island Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2018
Google-vertaling

Dear PriyaG84

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel. This feedback
will uplift and motivate our staff and help improve our customer service efforts to go one step further
during your next stay with us.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk 3 dagen gerelaxd na een rondreis door Sri Lanka. Mooi schoon strand, prima beachbungalow. Gelegenheid tot snorkelen, het koraal viel ons tegen, maar veel mooie vissen in alle kleuren. De buffetten waren goed verzorgd en keuze volop. Kortom een heerlijk verblijf.

Verbleef: februari 2018, reisde met vrienden
Bedank skned
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PARADISE-ISLANDMV, Management Team van Paradise Island Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 februari 2018
Google-vertaling

Dear skned,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel.
This feedback will uplift and motivate our staff and help improve our customer service efforts to go one step further during your next stay with us.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi resort. Goede service. Dichtbij Male. Eerste dag bewolkt daarna volop zon gehad ondanks de periode. Het is niet zo'n groot eiland waar je veel moet lopen. Eten was goed. Mooie witte strand. Aanrader!!

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Sem A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PARADISE-ISLANDMV, Management Team van Paradise Island Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 februari 2018
Google-vertaling

Dear Sem A,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel.

We are delighted to learn that your visit with us proved to be extremely memorable and that you enjoyed your experience at our resort. I am glad that you were able to appreciate the distinctive location, stunning views, facilities and service delivered.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend genoten van ons verblijf in ons eigen stukje paradijs...
Prijzen van restaurants zijn exorbitant hoog, vergis je daar niet in! De buffetten in het Lagoon restaurant (wij zaten in een watervilla) waren in onze ogen echt geweldig en heel afwisselend. Supersmaakvol allemaal!
Hou er bij de AI-formule rekening mee dat er geen echte cocktails bij zitten - die kosten ca. $ 8,00 ex taksen. Enige minpuntje vonden wij dat er maar 1 echte bar was, dus je moest steeds op en neer tussen je kamer, bar en restaurant.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank Marleen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PARADISE-ISLANDMV, Management Team van Paradise Island Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 februari 2018
Google-vertaling

Dear Marleen V,

Greetings from Paradise Island Resort, Maldives!

First of all, thank you for choosing Paradise Island Resort for your holiday destination in Maldives, and for taking the time to share your experience with us after your stay.

We are delighted to learn that you were impressed by distinctive location, stunning views and most significantly the dining experience which our culinary team takes pride on.

In regards to pricing, we frequently review our prices with other resort in Maldives to remain competitive with other popular dining destinations in top resorts, reflecting the use of fresh, premium ingredients, genuine spirits and international service standards. We will continue to monitor pricing to ensure we provide the best value for guests, at the highest quality.

We will be happy to welcome you back for another wonderful Maldives experience with Paradise Island Resort.

Best regards,
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken