Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Dunluce Castle te ontdekken
vanaf US$ 499,80
Meer info
vanaf US$ 83,30
Meer info
vanaf US$ 30,80
Meer info
vanaf US$ 32,00
Meer info
Beoordelingen (2.362)
Beoordelingen filteren
2.362 resultaten
Waardering van reizigers
1.273
842
207
23
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.273
842
207
23
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.362 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2016

Vanaf een afstandje misschien een ruïne, maar als je er stopt en het bezichtigd is het werkelijk uniek. De locatie, de geschiedenis, het verhaal van o.a. de volledig in zee gestorte keuken, met personeel. Geweldig! Prachtige foto's te maken van en vanaf het kasteelruïne.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank janvankolck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie

Een paar overblijfselen van een kasteel
Je mist niets, als je er niet geweest bent
Entree te duur
Uitzichten zijn mooi, maar die zijn vrijwel overal in dit gebied

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Niatross
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2016

Nog redelijk wa over van Dunluce castle maar niet spectaculair. De locatie echter maakt het kasteel wel foto waardig.
Je kunt zowel onderlangs het buitengedeelte van het kasteel bezichtigen en de grot. Dit is kosteloos.Als bovenlangs in het kasteel zelf. Mijn advies zou zijn,,,,alleen buiten langs.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank Patricia R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2016 via mobiele applicatie

We hebben hier een korte stop gemaakt. Heel spectaculair om te zien. Was een locatie voor the game of thrones!

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Ineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2016

Mooie kasteelruïne met interessante historiek. Het is beslist de moeite waard om er je tijd voor te nemen en de locatie op verschillende tijdstippen te bekijken. Geniet van het lichtspel van de op- en ondergaande zon.

Datum van activiteit: maart 2016
Bedank DirDec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken