Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.095)
Beoordelingen filteren
6.095 resultaten
Waardering van reizigers
3.677
1.624
508
147
139
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.677
1.624
508
147
139
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
30 - 35 van 6.095 beoordelingen
Beoordeeld op 27 mei 2018

Een super mooi hotel en een prachtige omgeving. Alles is heel erg schoon en het eten is ook zeer goed. Veel keus met eten en iedere dag is er wat anders. via de achteringang loop je zo de boulevard op en richting het strand.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank vdzuidwind
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostaMeloneras, General Manager van Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2018
Google-vertaling

At Lopesan Hotel Group we know that the holidays are some of the most important times of
the year and that is why it brightens our day to read opinions as positive as yours. Thank you for having gone to the trouble of sharing your experience with us and with other users. If you decided to holiday in Gran Canaria again, it would be our pleasure to see you stay with us again. Kind regards, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2018 via mobiele applicatie

Kamer 3167, 12 tem 19 mei. Aankomst zaterdagavond. We pakten uit en gingen dineren. Vriendelijk personeel in t restaurant, ruime keuze, vlotte bediening, gezellig terras. Een goede start van onze vakantie. We waren tevreden met onze kamer ... tot we s maandagmorgens om 7u werden gewekt door twee bulldozers en een aantal drilboren, het geroep van de bouwvakkers, het geluid van de sensoren van de vrachtwagens op de bouwwerf rechttegenover onze kamer.... Constante herrie van 7u s ochtends tot 19 à 19u30 s avonds. Wij hebben geen gebruik gemaakt van ons terras omwille van het lawaai. Omdat we na twee dagen geen zin hadden om weer alles in te pakken en eventueel te verhuizen naar een andere kamer lieten we het maar zo. Toch vinden wij het ongehoord dat gasten zonder enige waarschuwing, compensatie of de keuze voor een andere kamer, tijdens het weekend (!!) een kamer toegewezen krijgen rechttegenover de bouwwerf (er wordt een riu hotel afgebroken en er zijn heropbouwwerken bezig die nog enige tijd zullen duren. We dienen lang te sparen voor een weekje in hotel Lopesan Meloneras, we hadden een rustigere kamer verwacht!! Parkeerkosten : 12 euro/24 uur. Internet en safe op de kamer zijn supplementair te betalen. Alles is heel goed onderhouden, de kamer wordt netjes gepoetst. We waren hier voor de tweede keer. Jammer van het kabaal, 7 dagen lang!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nicoleweb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostaMeloneras, Manager van Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2018
Google-vertaling

Dear Nicoleweb, T
hank you for sharing your experience with other users. The cleanliness of our hotel is an absolute priority for us and we are pleased to read that you found everything clean and to your liking. Also, we are pleased that the hotel met your expectations in other areas.
Some of your comments are actually part of the Lopesan Hotel Group policy and we are sorry that in some of the other mentioned aspects we couldn’t match your expectations on our hotel.
We would also like to apologize for the inconveniences you have had with the noise coming from the renovation of the hotel on another part of the street. We already checked your reservation and we would like to inform you that if there are any problem with noises you can come to public relation team or to the reception and we will change your room to antoter one.

We hope that if you visit the island again in the future, you will rely on us. Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel, fijn verzorgde buffetrestaurants, goede bediening, zwembaden prima maar wel met veel schaduw door het palmbomen-park.. Het Italiaanse á la carte restaurant is een echte aanrader, erg mooie gerechten en prima wijn!

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank bacootje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostaMeloneras, Manager van Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guests Bacootje, We hope that you had a pleasant return journey and that you enjoyed this marvellous island during your holidays. With respect to your comments, the only thing left for us to do is to thank you for your words. It gives us great pleasure to know that you enjoyed staying in our hotel. We are entirely at your disposal for any questions that may occur to you. Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2018

Prima hotel, supervriendelijk personeel, zeer goed onderhouden, prachtige zwembaden, lekker eten! Slechts 1 minpuntje: hoewel er gratis wifi is in de bar, is de wifi betalend in de rest vh resort, dus ook op je kamer. Ook de safe in je kamer is betalend, wat volgens de prijs voor een verblijf in dit hotel best inbegrepen zou mogen zijn.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ppascal2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostaMeloneras, General Manager van Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2018
Google-vertaling

Dear Pascal,

Thank you for the time it took to comment and rate your experience with us. It is very useful for us to receive feedback from our clients so that we can discern the road map ahead that we should be following. Some of your comments are actually part of the Lopesan Hotel Group policy and we are sorry that in some of the other mentioned aspects we couldn’t match your expectations on our hotel. If you are thinking of staying in the hotel again, do not forget to visit our website in order to enjoy exclusive discounts.

With kind regards,
La Dirreción

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2018

We hebben heerlijk kunnen genieten van de winterzon op Gran Canaria, Lopesan. Wij gaan altijd naar kleine hotelletjes, dit hotel echter is ontzettend groot, 1156 kamers, maar zo voelt het niet. Het hotel heeft prachtige tuinen, erg mooi aangelegde zwembaden (voldoende ligstoelen, strandlakens en zelfs strandtas aanwezig), een wellnessruimte, kapper, winkeltjes, verschillende restaurants, avondvermaak en nog veel meer. De kamers zijn royaal en van alle gemakken voorzien. Het personeel is erg vriendelijk en het totaal werkt als een geoliede machine; overal is aan gedacht. Vanuit het hotel loop je zo de boulevard met zijn mooie winkels en restaurantjes op, of je maakt een wandeling door de duinen van Maspalomas. Of je huurt een auto voor een paar dagen om het binnenland te ontdekken!! Daarbij de zon, die ondanks de weersvoorspellingen die o.i. niet zo goed leken, elke dag volop scheen, heerlijk!!!!

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 244hetm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostaMeloneras, General Manager van Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2018
Google-vertaling

Dear Hetty M, Our main objective is offering excellent service to our clients. We work hard day after day to be able to achieve this and there is no better reward than reading an opinion as positive as the one which you have written. Thank you. We are happy that the weather helped you to enjoy our installation and our island. We hope to maintain this connection in the future and have the pleasure of a visit from you in the future. Kind regards, Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken