Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (589)
Beoordelingen filteren
589 resultaten
Waardering van reizigers
93
270
150
52
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
93
270
150
52
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 589 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2018 via mobiele applicatie

Novotel ligt vlakbij de luchthaven en dat is erg praktisch. Het hotel heeft een shuttle service. De kamers zijn prima en schoon en goed onderhouden. Het ontbijt is niets speciaals, maar heeft de standaard zaken.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank s2etz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Rustig hotel in de buurt van het vliegveld. Goede bedden, prima kamer en rustig. Ontbijt goed verzorgd. Shuttle service van en naar vliegveld goed geregeld. Weinig geluidsoverlast. Gewoon prima als men laat aankom.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MariekeMa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula M, Adjointe de direction van Novotel Bordeaux Aeroport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel. Zeer kindvriendelijk, het zwembad is na een dag auto rijden
zeer welkom. Personeel is zeer vriendelijke en behulpzaam. Goede prijs kwaliteit verhouding. Van het nabij gelegen vliegveld heb je absoluut geen last

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank anouk d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2016

Tussenstop in Bordeaux. hotel met zwembad, heerlijk voor de kinderen, zeer ruime kamer voor vier personen, alle faciliteiten, wifi, lekker gegeten 's avonds en super lekker ontbijt, heel vriendelijk ontvangen. een aanrader !

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Stevie575
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2016 via mobiele applicatie

Aardig hotel met ruime en schone kamer. Gratis shuttle van en naar luchthaven elke 30 minuten. Goed bed en prima sanitair op de kamer. WiFi is snel en makkelijk te openen. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en spreekt goed Engels. Korte afstand naar centrum Bordeaux. Hotel is rustig en geen geluid van verkeer of vliegtuigen. Ontbijt is zeer goed met ruime keuze en vriendelijke bediening. Prijs is 8 euro. Prima hotel volgende keer weer.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Maurice B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken