Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Beoordelingen (393)
Beoordelingen filteren
393 resultaten
Waardering van reizigers
304
83
5
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
304
83
5
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 393 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2019 via mobiele applicatie

We hebben route 2 gelopen en dit is zeker een aanrader voor iedereen die van stevig wandelen houdt. Omhoog, omlaag en weer omhoog. Heerlijke boswandeling met genoeg mooie plekjes.

Datum van activiteit: september 2019
1  Bedank jesphurr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019 via mobiele applicatie

Zeer mooie wandeling gedaan. Parkeren (gratis) aan het kerkhof in Berdorf en je direct starten met je route. Keuze qua wandelingen afhankelijk van de afstand die je wil doen.
Pittig parcour maar heel mooi, wandelschoenen zijn een aanrader.
Half augustus was het er zeer kalm, weinig wandelaars tegen gekomen. Genoten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Datum van activiteit: augustus 2019
1  Bedank 134isabelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2019 via mobiele applicatie

(English under the dutch review)

Trail onder constructie en zeer druk bij de waterval...

Om gelijk maar van start te gaan. Veel mensen komen alleen voor de waterval. En als dat je uitgangspunt is, dan raad ik je af om te gaan. Er zijn veel imposantere watervallen die niet door mensenhanden zijn beïnvloed. En als de trail niet voor onderhoud was afgesloten, was het misschien nog de moeite waard.

Wie kent die scene uit Lord of the Rings niet? Aragorn en Arwen houden elkaars handen vast op een brug... Dat is het enige idyllische dat ik mij hierbij kan bedenken.

De rit naar de waterval toe is veel interessanter dan de waterval zelf. Bochtige wegen met voldoende tegenliggers om de rit interessant te maken. Eenmaal bij de parkeerplaats aangekomen was deze overvol. Gelukkig reed er net iemand weg, waardoor wij snel konden parkeren. Maar er stonden net zoveel auto’s geparkeerd in de berm. Laat staan de bussen met toeristen.

Vanaf de parkeerplaats is het maar een korte wandeling langs de weg naar de waterval. Maar heel interessant is het allemaal niet. Zeker niet als je een foto wilt hebben van de waterval ZONDER een toerist er op. Praktisch onmogelijk.

Wat mij betreft moet je hier niet alleen naar toe komen om alleen bij de watervallen te kijken, maar loop een van de routes als de mogelijkheden daar voor zijn.

——

The trail was under construction and so many tourists at the waterfall...

Right off the bat. Many tourist only come for the waterfall. And if that’s your plan? Don’t go. Seriously. There are way more impressing waterfalls that haven’t been influenced by man to make it appealing to tourists. And maybe, if the trail wasn’t closed for maintenance, it would be more worthwhile.

Who doesn’t remember the idylic scene out of The Lord of the Rings where Aragorn and Arwen hold eachother hands on the bridge? That’s what this place reminds me of. And sure. For the average weddingphoto or asking someone to marry you, it is the perfect place. But for the rest? Meh. It get’s totally spoiled by the man influenced objects and the tourists...

And honestly? The drive to this place was more worthwhile. Twisting and winding roads, slightly too fast, with oncoming traffic.

Once at the parking, the place was CRAWLING with tourists. Luckely we arrived at the moment someone left, so we got a parking spot. But a lot of cars where parked on the side of the road. And don’t get me started on the busses...

It’s only a short walk along the footpath on the side of the road to get to the waterfall. But it’s just not that interesting. And tourists spoil the area. There is hardlyNO CHANCE to get a picture of the waterfall and bridge WITHOUT a tourist on it.

My advice: don’t go for just the waterfall, but combine it with a hike.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank SJvD1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Fantastische wandelroutes! Er zijn verschillende afstanden mogelijk. Je kan makkelijk alle wandelroutes online vinden. Afhankelijk van seizoen moet je wel rekening houden met een aantal dingen. In de winter: gladde trapjes door ijs/regen. Minder evident om te wandelen. Gelukkig kun je vaak wel naast de trapjes lopen zodat je het parcours toch kan volgen. In de andere seizoenen: ideaal! Je kan ten volle genieten van klimmen en klauteren!
Wel genoeg proviand voorzien en voldoende water per persoon afhankelijk van de afstand die je wandelt. Wandelschoenen zijn een must! Wij
nemen in de lente/zomer ook tekenspray en een muggenstick mee. Nog een tip! Qua kledij kan je best laagjes dragen. Zo ben je altijd ideaal gekleed tijdens een lange wandeltocht! Heel veel fun!!!

Datum van activiteit: augustus 2019
1  Bedank Woutkat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

Naar de waterval geweest (op.krukken ivm verzwikte enkel) en tussen de gespleten rotsen gewandeld. Prachtige omgeving en ondanks de drukte qua mensen, ook heel rustgevend.

Omdat ik niet zo goed ter been ben, gaan we dit volgend jaar nogmaals doen met goede wandelschoenen en drinken en eten mee.

Want dat is wel een aanrader om zelf wat drinken en eten mee te nemen zodat je even rustig een momentje voor jezelf kan pakken.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank cherislee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken