Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Goede snelle tocht voor redelijke prijs

Kaart voor 10 euro , heen en terug naar Venetië. Kaartje kun je kopen naast de boot. Boot brengt ... meer lezen

Beoordeeld op 29 juli 2019
EDWINSCHOLTE
Prima springplank voor Venetië

Vanaf deze plek gaat de lijn 14,15 en 17 naar San Marcoplein. Parkeren kan op verschillende plekken ... meer lezen

Beoordeeld op 9 augustus 2018
bartb43
via mobiele applicatie
Lees alle 126 beoordelingen
  
Beoordelingen (126)
Beoordelingen filteren
126 resultaten
Waardering van reizigers
49
49
25
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
49
25
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 126 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juli 2019

Kaart voor 10 euro , heen en terug naar Venetië.
Kaartje kun je kopen naast de boot.
Boot brengt je naar San Marco plein en gaat ieder uur terug.
Ideaal voor uitstapje Venetië vanaf Punta Sabbioni

Datum van activiteit: juli 2019
4  Bedank EDWINSCHOLTE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij zijn vanaf Punta Sabbioni naar Venetië gevaren met Il Doge (pier 6). Zelfde prijs als Marco polo, veel rustiger en vaart keurig op tijd - ook terug. Ook voor oudere kinderen kreeg ik korting - zeker de dag erna toen we de eilandtour hebben gedaan (‘vaste klant’). Wat mij betreft dus een aanrader!

Datum van activiteit: augustus 2018
7  Bedank AnnaLou1se
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

Vanaf deze plek gaat de lijn 14,15 en 17 naar San Marcoplein. Parkeren kan op verschillende plekken maar bij de bussen is een plek erg dichtbij de afvaart. Hele dag (12 uur) staan kost 6,-. Zorg dat je voldoende kleingeld bij je hebt. De tocht naar Venetië kent 1 tussenstop op een ander eiland en duurt ongeveer 30-40 minuten. Is heerlijk en geeft goed zicht vanaf water op Venetië en eilanden. Deze overtocht en parkeren is ideaal voor dagtrip naarrd Venetië. Kaartje (heen en weer) kost ongeveer 20,- pp en kinderen tot 6 jaar krijgen korting.

Datum van activiteit: augustus 2018
3  Bedank bartb43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018 via mobiele applicatie

Met auto naar Punta Sabbioni gereden en daar bij allerlaatste P auto geparkeerd. (7,00€ voor hele dag met schaduwplaats)
Ticket voor 24uur kost 20,00 pp.

Daarna met boot via Venetië naar Murano gegaan. Prachtig eiland waar je de drukte van Venetië kunt ontvluchten.
Murano is bekend van glasblazerijen. Diverse rondleidingen zijn mogelijk.

Venetië heeft natuurlijk diverse bijzondere plaatsen. Het oude postkantoor met nu een luxe warenhuis erin(Fondaco dei Tedeschi) heeft op bovenste verdieping een prachtig uitzicht over de Canale Grande.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank Worthersee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

Het is tamelijk eenvoudig, Google het dichtstbijzijnde verkooppunt voor een ticket (aanrader om een 24-uur of 48-uur ticket te kopen). Dit vind je via de website van ACTV (de openbaar vervoer aanbieder in Venetië). Met deze kaart kun je bijvoorbeeld vanaf Lido de Jesolo met bus 5 naar Punta Sabbioni. Hier vertrekken boot 14 & 15 naar het San Marco plein in Venetië. Je kunt op deze boot wederom met hetzelfde ticket.
Nadat je bent gedropt bij het San Marco plein kun je, wederom met hetzelfde ticket, heel Venetië door met de waterbussen. Opstapplaatsen zijn de herkennen aan de gele pontons, het zijn er wel 150(!) in heel Venice.

Waarom dan toch drie sterren? Omdat het overal druk is, erg druk. Kan Punta Sabbioni niets aan veranderen, maar het is wel zo..

Succes

Datum van activiteit: juli 2018
7  Bedank jjanssenn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken