Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Leuke B&B, viendelijke gastheren”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van B&B&B Gelsomina

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Siddi, Province of Medio Campidano, Sardinië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
werner v
Turnhout, België
Niveau 6 bijdrager
150 beoordelingen
38 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 44 nuttige stemmen
“Leuke B&B, viendelijke gastheren”
Beoordeeld op 17 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016

Gelegen in een klein dorpje vlakbij de Su Nuraxi en de Giara di Gesturi. In het dorp is een bijzonder goed restaurant. De B&B is uitgebaat door vriendelijke mensen die goed engels spreken. Mooi gebouw met leuke tuin. Gratis privé parking. Ontbijt is eenvoudig maar verzorgd.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 mei 2016
We can't understand but thank you a lot!We hope to see you again!
Roberta and Giovanni
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
miike78
Milano
Niveau 6 bijdrager
271 beoordelingen
92 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 182 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 maart 2017 voor een verblijf in maart 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mrt 2017
Grazie!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fosfina2
Niveau 5 bijdrager
89 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 57 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mariosca1
milano
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 juni 2014 voor een verblijf in juni 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Da solo
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
aliceusai
Torre delle Stelle, Italië
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 februari 2014 voor een verblijf in februari 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 feb 2014
Grazie!Vi aspettiamo presto!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen