Volledig restitueerbaar voor wo 4 okt.
Trip.comUS$ 123
Orbitz.comUS$ 124
Beoordeeld op 7 april 2023

Uniek historisch hotel in het centrum van de boeiende Hanzestad Zutphen!
Lekkere keuken, vriendelijk personeel, gratis toegangskaarten voor het museum naast de deur! Tegenover de St. Walburgiskerk en de librije of kettingbibliotheek, er zijn er maar 3 in Europa!

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 16 maart 2023

Heerlijk hotel, prettig gelegen. Vriendelijk personeel. Fijne kamer/ badkamer. Schoon.
Ontbijt prima.
Gezellige restaurantjes in de buurt van het hotel.
Prima vertoeven.
Station vlakbij, handig als je afhankelijk bent van het o.v.

Kamertip: Ga het leuke stadje ontdekken en geniet van al het moois.
Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 13 maart 2023

Het hotel is stijlvol ingericht. De kamer die wij hadden op de begane grond, was niet heel ruim, maar netjes ingericht en de bedden waren prima.
De badkamer vloer was wat gedateerd en de badkamer zelf was best krap, onze buren hadden een iets ruimere badkamer. Verder was het personeel erg vriendelijk en het eten in het restaurant erg lekker. Het ontbijt was ook prima met voldoende keuze. Alleen jammer dat er alleen zachtgekookte eieren waren en geen hardgekookte eieren.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 2 maart 2023

Een fijn hotel op steenworp afstand van centrum zutphen. Prachtig historisch pand met mooie kamers. Ook zeer geschikt om thermen bussloo vanuit te bezoeken. Het ontbijt was ruim qua keuze en smaakte goed. Ik zou het zeker aanraden.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 26 januari 2023

Geen warm water, kamer niet schoon, geluiden van apparatuur in de nacht waardoor we eigenlijk niet heb kunnen slapen.. Snachts al aan gegeven, maar inplaats van aan te nemen en er iets mee te doen wat ik meld, gaan we eerst een uur snachts kijken of dat wel allemaal waar is.
S ochtends bij de receptie aangegeven dat ik eigenlijk mijn geld terug wil. Maar daar werd ik eerst even onvriendelijke gezegd dat ik rustig moest doen. Een paar dagen later werd ik gebeld door de manager, ze wilde het geld van het ontbijt terug betalen waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Voor de rest geen tegemoetkoming of überhaupt een excuus.

Datum van verblijf: januari 2023
receptie s-Gravenhof, Other van Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2023

Beste Jim,
Bedankt voor uw tijd en moeite om uw ervaring te delen. Spijtig te lezen dat uw verblijf niet naar wens geweest is. Toen u in de nacht arriveerde kwam u tot de ontdekking dat er geen warm water was in uw hotelkamer, erg vervelend natuurlijk. De nachtportier heeft gelijk actie ondernomen en de technische storing verholpen. Vroeg in de ochtend was er dan ook weer warm water en heeft u alsnog gebruik kunnen maken van de douche. Excuses zijn zeker gemaakt. Ontbijt heeft u niet gebruikt en deze kosten hebben we netjes op uw creditcard teruggestort.
Agressief en intimiderend gedrag (vandaar het verzoek ‘rustig’ te blijven) naar onze collega’s vinden we in een gastvrij hotel onacceptabel, de door overmacht ontstane situatie is goed opgepakt en het probleem binnen een uur verholpen. U heeft daar minimale hinder van ondervonden. Uit coulance hebben wij géén ontbijt berekend.
Het verzoek om helemaal niet hoeven te betalen was niet terecht omdat u volledig gebruik heeft gemaakt van onze diensten.
Met vriendelijke groeten, Hampshire hotel - 's Gravenhof