Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vreselijk”
Beoordeling van Alt-Cochem

Alt-Cochem
Geclassificeerd als nr. 67 van 79 Restaurants in Cochem
Keukens: Duits
Gegevens restaurant
2 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gisteravond gekomen, ik ben al over heel de wereld geweest, van bali tot Mexico en van Spanje tot Mauritius, maar nog nergens heb ik meegemaakt dat ik vanaf de eerste stap bij binnenkomst tot de laatste stap bij weggaan, niet ben aangesproken, geen woord. K heb zelf 3 horecazaken, maar als dat zo bij mij moest zijn, dan zette ik ze allemaal te koop. Hier niet naar binnen gaan, eten was trouwens ook ondermaats.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank 964jurgenc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (268)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 268 beoordelingen

1 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze mensen weten totaal niet wat gastvrijheid betekend, nog nooit meegemaakt dit. Overslaan dit restaurant

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank 248angeliquev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2020 beoordeeld

Lijkt echt de grandprix van Hockenheim wel. Soep nog niet op, hoofdgerecht stond er al. Ook totaal niet klantvriendelijk. Beetje jammer.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank MartienvS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Plastic in het eten. Je krijgt het allemaal. Het eten komt uit een diepvries. Personeel is erg gehaast en redelijk onvriendelijk.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank roland_manders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vreselijk rommelig bij binnenkomst,onvriendelijk personeel,slecht eten(in elkaar geflanst)
Kijken je weg als je bord nog nog niet leeg is.
Ronduit slecht nooit meer

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Ebbobj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alt-Cochem bekeken, bekeken ook

 

In Alt-Cochem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.