Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Alles waar je als jongetje van droomde op één plek

Bijna ieder jongetje heeft een periode in zijn leven waarin hij zich helemaal kan verliezen in het ... meer lezen

Beoordeeld op 23 november 2018
Wim V
,
Ameland
via mobiele applicatie
De moeite waard

Mooi musea veel te zien. voor kinderen zijn er verschillende binnen en buiten attractie te doen. Je ... meer lezen

Beoordeeld op 25 oktober 2018
anniedejong2
,
Katwijk, Nederland
Lees alle 1.085 beoordelingen
  
Beoordelingen (1.085)
Beoordelingen filteren
1.085 resultaten
Waardering van reizigers
702
303
60
11
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
702
303
60
11
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.085 beoordelingen
Beoordeeld op 7 mei 2018 via mobiele applicatie

Voor de tweede x hier geweest. Wederom een feestje. Er is zoveel te zien. Mooie collecties. Nu draait er een nieuwe film in het Imax theater: South Pacific. Aanrader!

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank tbestebreur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2018 via mobiele applicatie

lekker ruim museum met heel veel autos vliegtuigen en treinen. de 747 en de spaceshuttle zijn mooie hoogtepunten.
mooi is dat de vliegtuigen op hoogte zijn gebracht met staanders waardoor het lijkt alaof ze vliegen.
Erg mooi museum en heel veel te zien helaas moet je overal nog extra geld inwerpen als je iets wilt zien bewegen.
zeker de moeite waard

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017

Een geweldige collectie aan vliegtuigen, boten, auto's, ruimtetuigen, treinen, ... die je kan bezoeken en waar je in vele gevallen ook in mag. Het is een groot museum met verschillende gebouwen op een ruim terrein wat er voor zorgt dat het er nooit druk lijkt. De Boeing 747 is indrukwekkend, evenals de Russische space shuttle Buran. Een toplocatie voor jong en oud. Enkel de kantine/refter vond ik heel ongezellig. Verder was alles helemaal naar wens. Dit museum is het iets kleinere broertje van het Technik Museum in Sinsheim, maar is even leuk.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank JurgenS1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017 via mobiele applicatie

Mooi opgezet museum met alle soorten werktuigen, vervoersmiddelen.

Je kan hier echt een dagje vullen.
Ook de IMAX film is de moeite waard.

Datum van activiteit: juli 2017
1  Bedank Dirk_Schiettek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2017 via mobiele applicatie

Leuk dagje uit, veel te zien en te doen. Jammer dat je nog extra moest betalen voor activiteiten zoals draaimolen, speeltuintje en draaiorgels in het museum

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank 473chantalh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken